Principal » Internet » Cum să faci emoticoane pe Instagram?

Cum să faci emoticoane pe Instagram?

Internet : Cum să faci emoticoane pe Instagram?

Mulți oameni nu știu ce sunt emoticoane, deși le aplică involuntar în mesaje SMS sau în comunicatorii online. Într-un scurt scurt, ele sunt așa-numitele. "Smileys " sau mai multe simboluri care formează de exemplu. fata zambitoare. Să verificăm cum face acest tip de emoticoane pe Instagram.
Din păcate, Instagram nu acceptă emoticon în mod implicit, ci pur și simplu instalați o anumită aplicație pe un dispozitiv mobil pentru a patchiza această vulnerabilitate. În acest scop, accesați magazinul Google Play, apoi căutați și instalați Add-on numit Simboluri răcoroase emoji emoticon.

După un timp, aplicația va fi instalată pe dispozitivul selectat (trebuie conectat la Internet). După începerea aplicației, veți putea schimba aspectul și mai multe opțiuni, dar nu vor afecta impresia generală de la utilizarea aplicației. După ce ați stabilit toate opțiunile, puteți închide programul. De acum în bara de notificare superioară, va apărea o pictogramă care arată inima - înseamnă că programul este gata.

De acum înainte, folosind NP. Cu Instagrama, scrieți un mesaj sau o postare, să extindeți bara de notificare, apoi selectați "Simboluri de caractere"sau "Imagini Simboluri"Și alegeți un emoticon pe care vrem să-l introducem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu