Principal » Internet » Cum de a face o copie de rezervă pentru Windows și backup-uri de joc în siguranță?

Cum de a face o copie de rezervă pentru Windows și backup-uri de joc în siguranță?

Internet : Cum de a face o copie de rezervă pentru Windows și backup-uri de joc în siguranță?

De backup pentru Windows, și anume pregătirea ușor pentru restricție de backup, ne poate salva pielea, în multe cazuri,. Sau actualizare toniudan, sau un atac malware-ului, acesta va fi verificată după încercări de a optimiza - având în rezervă la îndemână, putem verifica computerul la locul de muncă în câteva minute, și nu o gymnon să ia reinstalarea și configurația. Din acest ghid veți afla cum să copiați o astfel de copie a dvs. pentru a vă pregăti și a opri îngrijorarea că, de exemplu,.Instalarea Linux, vom strica ferestrele.

Proiectat pentru aplicații la domiciliu Sistemele Microsoft nu au unelte bune de backup, o varietate de instrumente independente, gratuite (pentru aparate de uz casnic) MacriumReflect Free Tool - le puteți găsi în baza noastră de date software.Instrumentul este destul de mare (un instalator de descărcare cu câteva vorbește, chiar și peste 800 MB de date, inclusiv componenta Windows PE), dar în schimbul convenabil și ușor de utilizat.

În timpul instalării, programul va solicita o înregistrare de copiere - numele numelui, prenumele și adresa de e-mail. Aceasta nu este o lucrare similară, macrium și fără acest lucru. Doar faceți clic pe Următorul și după primirea primului în fereastră cu înregistrarea din nou, faceți clic pentru a nu vă reaminti.

Salvarea transportatorului de salvare

Înainte de a lucra macrium, reflectă salvarea STWORZENENOśnika, astfel încât să putem face backup-ul OdtworzyćSystem. Setările propuse sunt adaptate la soluția de operare și la computerul din care folosim, deci nimic aici să se schimbe. Obținem un set de șoferi care vor permite mediul Windows PE cu Pendrive 'și pe mașina noastră.

Deci, conectați numai pendrive la computer și clic pe Înainte pentru a selecta ca destinație pentru mediu Windows PE.

De asemenea, merită să marcați suportul multitboot Flageen - Vom fi util dacă utilizați mai multe sisteme de operare disc.

Declarația Media de salvare Windows PE USB a creat cu succes Upewnianas că totul a mers bine. Putem închide fereastra și luăm o copie de rezervă.

Copierea de rezervă a sistemului

Macrium reflectă ecranul de interfață afișate în panoul principal al listelor disponibile în sistemul Disk / Partition. În bara laterală a Lewejstrony este o listă de abrevieri și operațiuni care pot fi informații exacte Wykonaćoraz despre partiția selectată. Głównympanelem Vedem și comutarea filelor Permiteți instrumentul de backup Siępomiędzy, lista de fișiere, pagina de backup și copie.

Backup-uri cele mai bune de a face pe un disc USB extern, cineva are încă un recorder optic și dorește să se obosească la DVD-uri încurcate. Oamenii care au NP. Discul de rețea (NAS), desigur, poate fi folosit, desigur, de către non-rețea, crearea unei copii pur și simplu puțin mai lungă. Să presupunem, totuși, că folosim un disc extern.

După conectarea unui disc extern la un computer, trebuie să plătească toate partițiile pe care vrem să păstreze backup și faceți clic pe imagine acest buton disc. În ziua următoare, trebuie să indicați destinația în care veți creaFolder cu o copie.

În setările avansate (opțiuni avansate), de obicei nu se potrivesc, deși dacă vrem, de exemplu,. Modificați comprimarea comprimării sau setați opțiunea de comportament a non-dozatoare (acest lucru vă va permite să recuperați fișierele șterse din astfel de backup).

Făcând clic pe Următorul, va afișa ecranul de programare, datorită căruia puteți seta backup-ul intervalelor regulate. Dacă nu avem nevoie de înclinare, faceți clic pe Următorul pentru a merge la compoziția ecranului, care ne va arăta partiții pentru a păstra copia locului care va fi necesar pentru el. Dacă faceți clic pe finisaj pornește Backup.

Meniu de boot macrium

Programul descris aici vă permite să creați propriul meniu de pornire, care este mult mai bun decât ceea ce oferă Windows în mod implicit. Nu numai că sfătuiește cu multe sisteme operaționale, dar ne va ajuta să recuperăm în caz de eșec, de asemenea, vă permite să mergeți cu ușurință la ecranul UEFI.

Pentru a instala acest meniu, faceți clic pe alte sarcini în bara laterală și selectați Adăugați o opțiune pentru Boot Menu pentru a începe Reflect Recovery Environment.

În fereastra următoare, vom alege să alegeți Windows PE:

  • Nici un meniu - nu va exista nici un meniu
  • Windows PE 3.1 meniu - pentru Windows 7
  • Windows PE 4.0 MENU - Pentru Windows 8
  • Windows PE 5.0 MENU - pentru Windows 8.1
  • Windows PE 10.0 Meniu - Desigur, pentru Windows 10

Alegem o opțiune în funcție de sistemul dvs. și vom merge mai departe - dacă nu am făcut-o mai devreme, programul se va întreba dacă vrem să creăm un mediu Windows PE. Așa cum este necesar înainte de instalare, suntem de acord și acceptăm lista prezentată a driverelor.

Următorul ecran vă permite să modificați setările Windows PE imagini, dar funcțiile pentru avansate - doar faceți clic pe Finalizare. Asta-i tot, acum vom putea conduce un mediu de salvare confortabil după ce am pornit computerul.

Folosindu-l, puteți reda cu ușurință un sistem de rezervă. Este suficient să conectați unitatea cu o copie de siguranță, selectați Restore Sarcină din bara laterală Browse pentru o imagine sau un fișier de backup pentru a restaura, găsi o copie - și faceți clic pe afișat pe Restore Link lista de imagini.

Restaurarea ferestrelor complete în acest mod durează câteva minute și nu câteva ore.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu