Principal » Internet » Cum se face o aplicație portabilă?

Cum se face o aplicație portabilă?

Internet : Cum se face o aplicație portabilă?

Programele și aplicațiile portabile sunt cele care nu necesită instalare în sistem. Unii producători de software oferă versiuni de programe portabile. Din păcate, acesta este un procent mic. Cu toate acestea, suntem capabili să creăm o astfel de cerere din fiecare program pe care l-am instalat pe discul computerului. Cum aflați dintr-o altă parte a textului.

Aplicațiile portabile pot fi pornite fără a fi obligate, de exemplu, direct din Pendrive 'a. Pentru a crea acest tip de program, trebuie să descărcați mai întâi aplicația Cameyo. Acest lucru nu necesită instalare. Acum percepem o instalare de program pe care vrem să o convertim pentru o versiune portabilă.

Următorul pas este lansarea Cameyo. După ce a aruncat programul, alegem pictograma marcată ca Capturați aplicația la nivel local (pictograma în formă de cameră). Acum va apărea fereastra Packager. Așteptați un moment până la creație Shutter System, Ceea ce vom notifica mesajul relevant. start Instalarea standard a programului, pe care vrem să le convertim pe versiunea portabilă.

Instalăm oriunde pe hard disk și după instalare, în fereastra Aplicație Cameyo, faceți clic pe Instalați-o. Așteptăm câteva minute pentru a face așa-numitul. Shutter System, Și apoi faceți clic pe BINE. În cele din urmă, mergeți la dosar Documentele mele > Cameyo Aplicații Și găsim un fișier *.Exe cu aplicația portabilă pe care tocmai am creat-o. Putem pune pe un pendrive sau alt mediu și utilizarea pe orice computer fără a fi nevoie de instalare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu