Principal » Internet » Cum să resetați routerul?

Cum să resetați routerul?

Internet : Cum să resetați routerul?

Uneori se întâmplă că, după un timp, uităm parolele accesul la diverse conturi, programe sau dispozitive. Dacă se întâmplă cu noi în cazul unui router, cea mai bună opțiune pentru a reveni la setările sale este resetată, adică restaurarea setărilor din fabrică. Cum să resetați rapid routerul? Veți învăța despre acest lucru din partea ulterioară a textului.

Există două tipuri de resetare - moale și greu. La început, pentru a nu pierde toate datele, încercați prima opțiune. Pentru a efectua o resetare ușoară, deconectați sursa de alimentare a routerului de cel puțin câteva ori o duzină de secunde. După reconectarea cablului de alimentare de pe router, ar trebui să apară mai multe diode. După un moment, încercați să vă conectați la rețea. Dacă totul funcționează corect, înseamnă că resetarea moale a ajutat-o. Dacă nu, mergeți la numărul doi, adică...

Hard Restet

Hard, adică o resetare dificilă, constă în returnarea la setările din fabrică ale routerului. Ar trebui să se facă numai atunci când suntem cu siguranță o sută la sută că rețeaua noastră nu funcționează din cauza routerului. Pentru a reseta dispozitivul, localizați butonul marcat ca reset pe carcasa sa. De obicei, presarea sa necesită utilizarea unui element subțire (potrivire, scobitoare). Când routerul este conectat la energie, apăsați și țineți apăsat butonul de resetare pentru aproximativ o duzină de zeci de secunde. La urma urmei, analizăm instrucțiunile și verificăm datele de conectare și parola din fabrică. Dacă vă conectați la router datorită acestora că retetul a avut succes și poate fi re-configurat rețeaua noastră.

Recomandat
Lasă Un Comentariu