Principal » Internet » Cum de a reduce consumul RAM de către Google Chrome?

Cum de a reduce consumul RAM de către Google Chrome?

Internet : Cum de a reduce consumul RAM de către Google Chrome?

Google Chrome este un foarte bun și se bucură de un browser web de mare popular. Din păcate, are câteva dezavantaje, iar unul dintre ele este un apetit destul de mare pentru resursele de sistem, în special pentru memoria RAM. Este adevărat că fiecare filă este pornită ca un proces separat, dar totuși, atunci când navighează o duzină de pagini, un consum cadru este destul de mare. Cum să-l schimbați?
Din fericire, popularitate uriașă Google Chrome face ca cantitatea de aditivi interesanți și modificări foarte enorme. Printre acestea, putem găsi instrumente care nu numai că îmbunătățesc confortul de utilizare, ci și îmbunătățesc lucrarea întregului browser. Vorbesc despre adăugarea gratuită de Onetab, care într-un mod simplu transformă câteva marcaje de duzină sau atât de separate într-o singură carte cu o listă de legături. Aceasta este o soluție ideală pentru persoanele care au un cadru de memorie pentru NP. 2 GB și navigarea pe Internet deschide o duzină sau chiar de zeci de file în același timp.
Desigur, pentru a îmbunătăți browserul Google Chrome, trebuie să instalați Add-on Onetab. În acest scop, vizităm pagina www.Un singur tab.COM, Apoi faceți clic pe Adăugați Onetab acum. După confirmarea intenției de a instala add-on, acesta va fi adăugat la browser, iar o mică pictogramă care arată pâlnia albastră va apărea în bara superioară dreaptă din bara de adrese.

Interesant, Add-On Oneab nu necesită nici o configurație - este gata să acționeze deja după instalare. Acesta este un mesaj minunat pentru utilizatorii începători care nu vor trebui să se afle în configurații și opțiuni. După instalare, consumul memoriei de operare RAM este redus cu până la 90-95%, iar aceasta este o mare diferență.

Recomandat
Lasă Un Comentariu