Principal » Internet » Cum să găsiți o melodie fără să cunoașteți autorul sau titlul?

Cum să găsiți o melodie fără să cunoașteți autorul sau titlul?

Internet : Cum să găsiți o melodie fără să cunoașteți autorul sau titlul?

Ai auzit un pic că mi-a plăcut foarte mult, dar nu ai idee cine o interpretează sau care este titlul? Nimic pierdut - datorită câtorva trucuri simple, vom demonstra cât de repede puteți cunoaște atât autorul, cât și titlul acestui cântec.

Google

Dacă stați în fața calculatorului dvs., utilizați, de preferință, motorul de căutare Google. Singura condiție - trebuie să știți cel puțin o parte din textul cântecului (este cel mai bine să introduceți traducerea corului). Nu trebuie să fie o propoziție întreagă sau o secvență exactă de cuvinte. Uneori o propoziție similară este suficientă pentru ca Google să găsească ceea ce înțelegem. La sfârșitul sentinței, merită să intrați în cuvântul "cântec " sau "cântec ". Ar trebui să restrângă cercul de căutare.

Shaze

O modalitate ușoară mai simplă este utilizarea unei aplicații mobile Shaze. O condiție, cu toate acestea, este de a avea un smartphone cu Android, Lightnowgs Telefon sau iOS. La început, descărcați și instalăm aplicația menționată mai sus (versiunea gratuită pentru smartphone-urile din Windows Phone poate fi găsită AICI). După ardere și selectarea opțiunii corecte (butonul mare în mijlocul ecranului), puneți un smartphone la difuzorul din care se aprinde sunetul. După literalmente câteva secunde pe ecran, se afișează contractantul și titlul cântecului. Baza de date Shazam Songs este actualizată în mod regulat și există toate cele mai populare melodii, precum și o mare parte din cei puțin mai puțin cunoscuți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu