Principal » Internet » Cum să găsiți subtitrări pentru un film?

Cum să găsiți subtitrări pentru un film?

Internet : Cum să găsiți subtitrări pentru un film?

Întrebarea din titlu pare destul de simplu, dar acum, în era o mare cantitate de diferite serii și filme, găsirea subtitluri adecvate pe web nu mai este. Din fericire, programatorii care creează aplicațiile potrivite destinate acestui scop, par toate nevoile. Un exemplu este submarin. Să verificăm cum funcționează.

Sublight Acesta este un instrument foarte mic, ușor de utilizat, un instrument gratuit și foarte funcțional, care vă permite să descărcați subtitrări la filme, programe și serii de pe Internet. Desigur, în baza de date, câteva milioane de subtitrări pot fi găsite în aproape 50 de limbi diferite, inclusiv poloneză. Cel mai mare avantaj este simplitatea serviciului, datorită căruia chiar începătorii se vor ocupa de toate funcțiile și opțiunile. Interfața este foarte simplă, lizibilă și lipsită de gadget-uri inutile. 

Toate funcțiile disponibile au fost grupate și plasate în cataloage speciale, situate în partea de sus a ferestrei programului, astfel încât totul este convenabil și disponibile după câteva clicuri. Folosind programul Sublight Nu puteți căuta numai subtitrări pentru filmele selectate, dar, de asemenea, creați biblioteci de film, publicați propriile versiuni de subtitrări sau configurați programul în funcție de preferințele proprii. 

Când vine vorba de funcționalitatea principală a programului, adică căutarea subtitrărilor, dezvoltatorii programului au stabilit pentru comoditate și viteză. Utilizatorul însuși decide dacă căutarea este urmată în mod tradițional după introducerea titlului unui film sau serii sau după încărcarea unui fișier multimedia specific la program și căutarea subtitrărilor corespunzătoare unei producții date. Interesant, programul vă permite să filtrați elemente în funcție de limba lor sofisticată și, de exemplu,. Seria, episodul, episodul sau anul de producție.

După descărcarea și instalarea programului Sublight Începem, apoi conectați-vă la contul dvs. sau presupunem de ex. Utilizarea contului dvs. Google. 

După un timp, va apărea o fereastră de bun venit cu funcții de bază. Putem intra titlul filmului le sau trageți un fișier de film într-un loc potrivit pentru a căuta subtitrari pentru un anumit material. De asemenea, este demn de a alege limba preferată a subtitrărilor de căutare. 

După căutarea subtitrărilor, acestea vor apărea pe listă. Le putem salva oriunde, de exemplu. În catalogul de film. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu