Principal » Internet » Cum să găsiți și să ștergeți fișierele duplicate pe computer?

Cum să găsiți și să ștergeți fișierele duplicate pe computer?

Internet : Cum să găsiți și să ștergeți fișierele duplicate pe computer?

După mai multe luni de utilizare a unui computer, salvați, copiați, mutați sau eliminați unguente diferite (muzică, documente, filme, fotografii etc.) Desigur, pe hard disk există copii și duplicate fișiere care sunt inutile și ocupă un spațiu liber. Din fericire, există o modalitate de a căuta rapid și eficient și apoi de a șterge fișierele duplicate de pe computer.
Probabil că majoritatea utilizatorilor vor găsi că fișierele duplicate nu constituie o problemă - pot calm "minciuna" pe disc pentru că sunt mici sau sunt puțin mici. Din păcate, problema este mai mare decât ar fi să fie asumată. După mai multe luni de transferare a fișierelor, copierea și salvarea, fișierele duplicate pot ocupa de la câteva până la o duzină de gigabytes - doar accidental, păstrați două copii ale imaginii discului Blu-ray, iar de pe discuri incomod dispare o duzină sau așa spațiu gigabytes. Din păcate, în epoca rezoluției Fullhd, acest lucru este mai frecvent.
Din fericire, folosind un program gratuit Duplicați Cleaner Putem scăpa rapid și ușor de duplicat și, astfel, fișierele inutile care ocupă spațiul liber de pe hard disk. Program Duplicați Cleaner Oferă nu numai scanarea directoarelor de bază, ci și pachete de arhive ZIP și RAR cu posibilitatea de a elimina fișierele duble conținute în acesta. În plus, utilizând programul, vom organiza fișierele conținute pe hard disk sau pe discul intern. De asemenea, merită observat că programul nu numai că șterge fișierele, ci poate, de asemenea, să acționeze ca motor de căutare.
Desigur, atunci când scanarea, programul compară cu precizie două fișiere pentru a exclude orice diferențe, în timp ce după finalizarea procesului, un raport detaliat poate fi importat în format CSV. Cu utilizare adecvată, nu există riscul să ștergem una dintre copiile NP. Semestrul sau munca facturii - Programul recunoaște dacă ambele fișiere au diferențe, de ex. Diferențe în text. Și cum funcționează totul?
După descărcarea fișierului de instalare, urmăm instrucțiunile, amintindu-ne să nu instalați aditivi sau programe propuse. După instalare și pornirea programului, fereastra principală cu patru file și numeroase opțiuni de alegere. În prima filă "Criterii de căutare " veți găsi setări pentru scanare. Putem alege ce fișiere dorim să scanați ce Criteriu căutare va seta filtre de filtrare pentru a fi omise atunci când scanarea etc.

În cea de-a doua filă "Scanarea locației " putem alege locațiile de căutare specifice. Putem alege un director, partiție, câteva foldere sau un hard disk întreg. Pentru a selecta o anumită locație, trageți-o pur și simplu pe fereastră din partea dreaptă. După efectuarea unei selecții, putem începe scanarea făcând clic pe butonul "Scan acum " situat în partea de sus a ferestrei din stânga.

Scanarea în funcție de dimensiunea catalogului poate dura de la câteva până la o duzină de minute. După scanare, programul va afișa o listă a tuturor fișierelor duplicate. Pe listă, putem selecta manual ce fișiere trebuie șterse. După selectarea fișierelor, faceți clic pe "Scoaterea fișierului " în partea de sus a ferestrei programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu