Principal » Internet » Cum să reduceți utilizarea RAM în Google Chrome?

Cum să reduceți utilizarea RAM în Google Chrome?

Internet : Cum să reduceți utilizarea RAM în Google Chrome?

Normal 0 21 FALSE FALSE FALSE PL X-NONE X-None a fost mult timp un fapt secret că browserele web sunt destul de leneve pentru memoria de operare RAM. Google Chrome nu este o excepție în acest caz și, de asemenea, renumită pentru apetitul său mare. Problema apare mai ales atunci când folosim un dispozitiv portabil sau un computer mai vechi cu o cantitate mică de memorie RAM. Vă sfătuim cum să limitați Google Chrome.

Cum să verificați consumul de memorie de către Google Chrome?

După pornirea browser-ului Google Chrome și deschiderea unei duzini sau astfel de tab-uri cu site-uri diferite, consumul mediu de memorie poate ajunge chiar la câteva sute de MB, în timp ce entuziaștii shipening pe rețea pot pătrunde până la 1 GB. Dacă folosim un computer cu o cantitate mică de memorie RAM, funcționarea sistemului poate fi încetinită grav.


Pentru a vedea cum Google Chrome consumă în prezent RAM, putem deschide managerul de activități Windows utilizând comanda rapidă de la tastatură CTRL + SHIFT + ESC, apoi căutați lista tuturor proceselor generate de Chrome. După cum puteți vedea fiecare ramură, add-on, etc. El este un proces separat și, astfel, utilizează o alocare separată a memoriei RAM. Dacă informațiile conținute în fereastră sunt prea modeste pentru noi, putem intra în Formula Chrome: // memorie-redirect în curea de adrese. După un timp, o nouă filă va apărea cu o listă detaliată a consumului de memorie nu numai de Chrome, ci și de alte browsere lansate.

Cum de a reduce consumul de RAM Google Chrome?

Pentru a reduce ușor apetitul pentru browserul RAM în primul kolejnościsprawdzamy toate add-on-uri și extensii pentru Google Chrome. Amintiți-vă că mai mulți aditivi, consumul de memorie mai mare. Merită să se verifice dacă toate elementele necesare și, eventual, elimină cele din care nu folosim sau nu știm ce servesc.  Dacă nu doriți să aruncați toate extrasele sau doriți doar să vedeți dacă pot elimina orice, este în bara de adrese de tip Formula: Chrome: // Extensii /. După un timp în fila, va fi afișată lista de add-on-uri, pe care le putem dezactiva temporar. În acest fel, putem dezactiva aditivii din care folosim foarte rar, iar funcționarea continuă și consumul de memorie RAM nu are sens.

O altă problemă este, desigur, marcajele. Din păcate, nu le putem abandona complet, dar dacă limitați numărul de pagini web deschise în același timp, va accelera browser-ul Google Chrome și va reduce utilizarea RAM. Cu toate acestea, dacă nu putem limita marcajele, putem folosi o add-on specială sub formă de Onetab. Acest instrument interesant colectează toate filele deschise și le pune pe o singură listă reduc semnificativ consumul de memorie RAM la un moment dat. Pentru a deschide fila plasată pe listă, faceți clic pe el - numai în momentul în care site-ul va fi pornit și va începe să utilizeze RAM.


Recomandat
Lasă Un Comentariu