Principal » Internet » Cum se reduce temperatura procesorului?

Cum se reduce temperatura procesorului?

Internet : Cum se reduce temperatura procesorului?

Temperatura procesorului prea mare este o problemă obișnuită care se luptă în anumite deținători de laptop. Cum se reduce temperatura procesorului? Aici este o mână de sfaturi care vă pot proteja de supraîncălzirea mașinii. 

Primul caz - curățați sistemul de răcire

Este foarte posibil ca computerul să aibă ani. Dacă acesta este un PC, această chestiune este simplă - deschideți carcasa și curățați-o cu atenție din praf, acordând o atenție deosebită radiatorului. Dacă aveți un laptop - verificați dacă aveți o garanție. Dacă da, nu porniți carcasa. Puteți utiliza aerul comprimat care intră în morile de vânt. Dacă perioada de garanție a terminat deja, puteți începe locuința și faceți un proces mai detaliat de curățare. 

Sau poate această pastă termică?

Este posibil ca pasta termică să-și piardă proprietățile. Atunci trebuie să o înlocuiți. Procesul necesită precizie - Aplicați o cantitate mică de pastă la procesor și distribuiți uniform peste suprafața de contact dintre procesor și radiatorul. Merită să folosiți pastă de bună calitate - în funcție de proprietățile sale, temperatura procesorului poate varia, deoarece sarcina sa este de a descărca în mod corespunzător energia termică la radiatorul.

Desigur, întregul proces ar trebui să fie efectuat pe computerul oprit, de preferință deconectat de la electricitate. Dacă înlocuirea pastei nu dă nimic, puteți să vă asigurați că nu este aplicată pentru un strat gros și dacă chiuveta de căldură este bine încorporată pe procesor, adică. Nu este de exemplu. strâmb.

Temperatura procesorului poate fi verificată în BIOS sau utilizând aplicații de calculator NP. Speedfan.

Recomandat
Lasă Un Comentariu