Principal » Internet » Cum de a schimba stilul și dimensiunea fontului pe toate paginile din Google Chrome?

Cum de a schimba stilul și dimensiunea fontului pe toate paginile din Google Chrome?

Internet : Cum de a schimba stilul și dimensiunea fontului pe toate paginile din Google Chrome?

Uneori navigarea de site-uri web, venim la font ilizibil, luminos sau prea întunecat, prea mic sau prea mult. Vorbind direct - conținutul nu este întotdeauna lizibil. Este adevărat că puteți copia o parte și puteți lipi în editorul de text, dar această soluție este foarte incomodă și supărătoare. Din fericire, în browserul Google Chrome, putem instala un add-on special care se va ocupa de această problemă.

Dacă navigați pe site-urile web avem un conținut de citire a problemei - fontul este prea luminos, ilizibil, prea mic etc. - Putem încerca să instalăm o adăugare specială la browserul Google Chrome numit Font Changer. Anexa, după cum sugerează și numele, modifică fontul pe toate site-urile vizitate. După schimbarea, totul funcționează la nivel global - putem schimba dimensiunea fontului pentru mai mare, selectați stil universal, etc. Interesant, adăugarea este capabilă să facă modificări la toate site-urile vizitate, indiferent de domeniu, de stat, de conținut etc. Și cum funcționează?

În primul rând, instalăm în mod natural adăugarea schimbării fontului în browserul Google Chrome. După instalarea de lângă bara de adrese, va apărea o nouă pictogramă "FC ". De acum înainte, pentru a schimba setările pentru o anumită pagină, vizitați-o, apoi faceți clic pe pictogramă pentru a apela meniul cu setările. În partea superioară avem un meniu derulant din care alegem dacă vrem să schimbăm opțiunea la nivel global, pentru toate site-urile vizitate sau numai pentru cea pe care o aveți în prezent. În partea inferioară veți găsi setări pentru fonturi și, mai precis, grosimea și dimensiunea. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu