Principal » Internet » Cum se schimbă pagina de start în Opera?

Cum se schimbă pagina de start în Opera?

Internet : Cum se schimbă pagina de start în Opera?

În prezent, există mai multe browsere online gratuite, gratuite pe piață. Faptul că alegem depinde de faptul de preferințele și obiceiurile noastre personale, deoarece toate oferă o funcționalitate similară. Printre ei, găsim o operă care a concurentă de ani de zile cu astfel de giganți, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla Firefox și de ceva timp Google Chrome. Dacă începeți doar aventura dvs. cu browserul Opera și nu știți cum să setați pagina de start, ghidul de mai jos se poate dovedi a fi foarte util. Vă invităm să citiți.

Setarea paginii de start din browser Operă Nu este complicat și chiar puțin mai puțin experimentați utilizatorii nu ar trebui să dureze mult timp. Unde să încep?

La început, începem browserul și la Address Belt Introducem pagina care urmează să fie executată. Apoi apăsați tastele în același timp Ctrl + F12. În fereastra care va apărea Utilizați curentul, Ce va seta pagina afișată în prezent ca o pagină de start.

Dacă întotdeauna după ce ați ars browserul, doriți să afișați pagina de start setată de noi, trebuie să selectați opțiunea din lista vizibilă mai jos Du-te la pagina de pornire. Gata. În acest fel, am stabilit pagina de pornire în browserul de operă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu