Principal » Internet » Cum să modificați pagina de start în Google Chrome?

Cum să modificați pagina de start în Google Chrome?

Internet : Cum să modificați pagina de start în Google Chrome?

Google Chrome este acum, lângă Internet Explorer, Safari și Firefox 'unul dintre cele mai populare browsere web din lume. Întregul a câștigat o mulțime uriașă de fani, în primul rând datorită vitezei acțiunii, transparenței și unui meniu relativ intuitiv. Din păcate, nu este ușor să ajungeți la toate opțiunile. Dacă utilizați Google Chrome și doriți să modificați pagina de start la altul decât cea care este setată imediat după instalare (motorul de căutare Google), și nu știți cum să faceți acest lucru, vă recomandăm să citiți următorul ghid.

Prima pagină în browserul dvs Google Chrome Apare imediat după ce faceți clic pe butonul marcat ca pagina principala. Puteți adăuga la bara de instrumente. Pentru a face acest lucru, urmați instrucțiunile de mai jos.

În colțul din dreapta sus al browserului există un buton meniul (trei liniuțe orizontale). Apasa pe el. Se va dezvolta meniul cu opțiuni. Acum alegem Setări.

Apoi mergeți la secțiune Aspect Și acolo marchează câmpul Afișați butonul Pagina de pornire. Un alt lucru de făcut acest lucru pentru a merge la opțiunea de mai jos și faceți clic pe link Schimbare, Pentru a alege pagina de start dorită. După această operație, butonul Page Start (așa-zis. Butonul Home ar trebui să apară în partea stângă a barei de adrese din browserul Google Chrome.

Recomandat
Lasă Un Comentariu