Principal » Internet » Cum să modificați ip?

Cum să modificați ip?

Internet : Cum să modificați ip?

Dacă cineva își petrece mult timp pe Web, știți că anonimatul este o problemă iluzorie. Singura soluție poate fi modificată adresa IP, deși nu în niciun caz este posibil. Să verificăm cum să o facem și dacă ceva va da ceva deloc.
În primul rând, verificați ce IP avem - Acesta este, de obicei, salvat în acordul cu furnizorul de Internet. Deja la început, este demn de remarcat faptul că, dacă avem o IP statică, schimbarea sa fără consimțământul furnizorului de servicii este practic imposibilă, iar fiecare "putere " poate duce la încălcarea contractului cu instituirea unei sancțiuni. Este în valoare de totuși, deși următorul mod nu garantează eficacitatea - o dată nu.
În primul rând, mergem Start Meniu, noi alegem Panou de control, Și în el, faceți clic pe de două ori pe Retea si internet. Apoi alegem Conexiuni de retea și din lista adaptoarelor de rețea disponibile, alegem un activ care oferă o conexiune cu Internet. Faceți clic dreapta pe un anumit card de rețea și selectați Proprietăți din meniul contextual.

Apoi faceți clic pe Protocolul de Internet (TCP / IP) și alegem din nou Proprietăți. Marchează acolo Utilizați următoarea adresă IP Și introduceți o adresă IP diferită. Din păcate, această metodă nu funcționează întotdeauna - cea mai eficientă modalitate este de a raporta o cerere de adresă IP dinamică la furnizorul de Internet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu