Principal » Internet » Cum să schimbați parola pe Facebook?

Cum să schimbați parola pe Facebook?

Internet : Cum să schimbați parola pe Facebook?

Începem o serie de sfaturi scurte pentru portalul Facebook. Sfaturile vor fi atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. La primele probleme de securitate sau cum să schimbați parola pe Facebook?

Securitatea pe web, în ​​special în vremurile de astăzi, este extrem de importantă. Argumentul poate fi faptul că stochează date private pe portalul de rețea socială, care nu ar trebui să atingă mâinile neautorizate. Amintiți-vă că crearea unei parole complicate pe care le vom schimba din când în când, nu numai la un cont bancar sau post, ci și o rețea socială. Dacă nu vrem ca cineva să aibă acces la contul nostru sau pur și simplu avem un frate Nosy, ar trebui să schimbăm parola pe Facebook din când în când.

Pentru a schimba parola pe Facebook, mai întâi conectați-vă la contul dvs., apoi faceți clic pe simbolul cercului dințată din colțul din dreapta sus. Apoi selectați "Setări cont " din meniul contextual.

După deschiderea unei ferestre noi, în secțiunea "Setări generale privind contul " Căutăm fila "Parolă " - găsim, de asemenea, informații despre când parola a fost modificată. Pentru a schimba parola, faceți clic pe "Editați ", iar apoi în câmpurile corespunzătoare, introduceți parola curentă și apoi dublu-o parolă nouă. Nu uitați să evitați un circuit sau litere de pe tastatură. Cel mai bine este să alegeți o parolă în care sunt localizate atât literele mici, cât și cele mari, caracterele și numerele. După introducerea unei noi parole, faceți clic pe "Salvați modificările ". De acum înainte de conectare la contul dvs., vom folosi o nouă parolă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu