Principal » Internet » Cum să schimbați vocea la Skype?

Cum să schimbați vocea la Skype?

Internet : Cum să schimbați vocea la Skype?

Schimbarea vocii în timpul unei convorbiri telefonice sau prin intermediul unui comunicator de Internet este ceva pe care l-am găsit numai pe filmele senzaționale până acum. Cu toate acestea, există un software care ne va permite cu ușurință să oferim o culoare diferită în timpul unei conversații cu un alt utilizator. Deci, dacă folosiți adesea Skype și doriți să vă schimbați vocea, vom sugera cum să o faceți!

Una dintre cele mai simple soluții gratuite care vă vor permite să vă schimbați vocea când utilizați comunicatorul Skype Există un program Skype Voice Changer. Această aplicație mică permite utilizatorului să se manipuleze destul de larg. Cu doar câteva glisante într-un mod simplu, putem schimba tonul nostru într-una care seamănă cu vocea unui copil, desen animat sau de robot. În setările programului, mai multe tipuri de efecte vocale au fost deja definite, pe care le putem modifica și noi înșine.

Mai mult, putem combina orice efecte între ele. Acest lucru ne va permite să realizăm un efect extrem de interesant sub forma unei revizuiri de a nu cunoaște vocea. Pentru a putea modifica vocea, porniți pur și simplu programul prezentat în timp ce utilizați Skype și alegeți efectul de sunet. Skype Voice Changer oferă o serie de posibilități și este foarte ușor de utilizat. Deci, dacă în timpul unei conversații cu prietenii v-ați dori să faceți o glumă și să vorbiți, de exemplu, o voce a unui străin sau zombie, aceasta este o mare propunere pentru dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu