Principal » Software » Cum să modificați calea de instalare a programelor?

Cum să modificați calea de instalare a programelor?

Software  : Cum să modificați calea de instalare a programelor?

În mod obișnuit, instalarea programelor, instalatorul oferă traseul de instalare implicit, adică. C: Fișierele programului... e.t.c. Cu toate acestea, dacă dorim ca toate programele sau jocurile să se instaleze pe un alt disc sau partiție și într-un alt folder, de fiecare dată când trebuie să vizionăm instalarea și să schimbăm manual calea. Dacă vrem să facilităm utilizarea unui computer, ar trebui să schimbați calea de instalare implicită. Cum să o facă?
Modificarea acestor setări nu este dificilă, dar necesită interferențe în setarea registrului de sistem, motiv pentru care recomandăm o îngrijire specială pentru începători. În primul rând, mergem Start Meniu, În care intrăm Regedit și apăsați tasta Entery. După un timp în fereastră Registry Editor Mergem la pistă:
HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion

Apoi, în partea dreaptă, faceți dublu clic pe element ProgramFilesdir Și într-un nou panou într-o poziție Date despre valoarea: Introducem o nouă cale de instalare NP. E: Programe și jocuri. Facem același lucru pentru poziția ProgramFilespath.
P.S. Dacă folosim o versiune de 64 de biți de Windows, merită, de asemenea, să editați poziția programuluiFilesdir (x86) și programw6432dir

După aprobarea schimbărilor, închidem Editor de înregistrare, și apoi reporniți sistemul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu