Principal » Internet » Cum să localizați o persoană după numărul celulei ei?

Cum să localizați o persoană după numărul celulei ei?

Internet : Cum să localizați o persoană după numărul celulei ei?

Posibilitatea de a localiza o persoană după numărul de celule poate fi foarte util în două cazuri - având un copil mic folosind telefonul pentru a avea control asupra acesteia, precum și dacă dispozitivul este pierdut. Există un mod interesant, datorită căreia putem localiza o persoană după numărul său de celule. Mai jos prezentăm cum să găsim o persoană după numărul său de celule.


Du-te la // www.undeva.PL /, și apoi regretăm că mergem la fila Inregistreaza-te. Alegem un operator de rețea celular cu un număr dat pe care doriți să îl localizați, acceptăm regulamentele și faceți clic pe buton Următorul.
În fereastra următoare, alegem nivelul de protecție Suntem interesați - majoritatea sunt disponibile Gratuit timp de 7 zile. Dacă nu vrem să plătim după această dată, putem stabili un cont nou. Faceți clic pe butonul Următorul.
În fereastra următoare, va apărea un mesaj cu codul SMS pentru a activa serviciul SMSS SMS este trimis gratuit. După trimiterea mesajului, faceți clic pe butonul Următorul.
Acum fiind conectat la adăugarea destinatarilor - fila Copiii mei> Adăugați un copil Și intrați Numar de telefon și Nume (cel mai bun nume al copilului). Acceptăm reglementările și faceți clic pe Următorul.
Acum, de la telefonul pe care doriți să îl localizați SMS gratis pentru numărul 8099 cu conținutul consimțământului. Acum, pentru a localiza copilul trimite doar un SMS la numărul 8082 cu conținutul în care numele / pseudonimul copilului , sau Unde numărul de telefon al copilului.
Locația este, de asemenea, posibilă de la nivelul site-ului web. Mergem la // www.undeva.PL /, atunci Profil> Copilul meu> Localizați.

Recomandat
Lasă Un Comentariu