Principal » Internet » Cum să dezactivați de la distanță computerul pe știința calculatorului?

Cum să dezactivați de la distanță computerul pe știința calculatorului?

Internet : Cum să dezactivați de la distanță computerul pe știința calculatorului?

Oprirea la distanță și pornirea computerului într-o rețea este extrem de simplă. Pentru a face o glumă, de exemplu, pe lecțiile informatice și să dezactivați computerul de la distanță, trebuie să vă pregătim în mod corespunzător. Despre cum să o faceți în continuarea părții textului.

La început, trebuie să avem acces la o persoană de calculator care va dori apoi să o oprească. Este necesar deoarece ar trebui să porniți BIOS-ul Trezește-te la Lan. Pentru a face acest lucru, începem computerul "victimele " și ajungem la BIOS. Cum am scris într-unul din articolele anterioare. O veți găsi aici. După ce am ajuns la BIOS, găsim opțiunea Wake on LAN și vom trece la pe pe cont. Apoi porniți din nou computerul cu setările BIOS. După începerea, trebuie să cunoaștem adresa IP și Mac de card de rețea de calculator pe care vrem să-l dezactivez de la distanță. Pentru a face acest lucru în meniul Start din bara de căutare, introduceți CMD și faceți clic pe Enter. Ar trebui să apară o consolă. Acolo, introduceți comanda ipconfig / toate și pe lista care a fost afișată. Noi găsim datele de care avem nevoie.

Acum ne putem întoarce în poziția noastră. Vom avea nevoie de un program special pentru activarea, dezactivarea și repornirea computerelor de la distanță în rețea și având opțiunea Wake on LAN activată. Iti recomandam Wakonlan 1.7 (Www.Aquilhech.Com). După instalarea acesteia, urmăm instrucțiunile din meniu pentru a putea dezactiva computerul unei alte persoane din aceeași rețea. Interesant, un astfel de computer va fi capabil să pornească și să oprească.

Un mod ușor mai simplu, dar este posibil doar într-o rețea de computer (de exemplu, o singură cameră de calculator) este:

- În primul rând, din meniul Start, introduceți bara de căutare Cmd și faceți clic pe Enter,

- Apoi intrăm în comandă: oprirea -m Aici introducem un nume de rețea de computer (de exemplu poziția 12) -R-C "Aici introducem orice text care va fi afișat înainte de a opri sacrificiul " -t Aici, slujim cât mai multe Akonds pentru a opri.

Gata. În acest fel, într-un moment vom vedea cum se oprește cineva.

Recomandat
Lasă Un Comentariu