Principal » Internet » Cum să porniți la distanță computerul?

Cum să porniți la distanță computerul?

Internet : Cum să porniți la distanță computerul?

Fie că este posibilă activarea la distanță a computerului? da, desigur! Sala configurația anterioară și necesitatea de a satisface mai multe condiții simple. Cu toate acestea, pentru pornirea computerului la distanță, cu toate acestea, din opțiunile de biosie. Se numește Wake pe LAN. Cum să o executați, vom descrie mai târziu în text.

Aproape fiecare computer are o opțiune Wake on LAN în BIOS. Acest lucru vă permite să porniți de la distanță computerul prin intermediul internetului. Cu toate acestea, una dintre condițiile care trebuie îndeplinite pentru a porni computerul de la distanță, este necesar să îl conectați cu routerul prin cablu Ethernet (cablu standard de internet). Din păcate, din păcate, nu funcționează pentru conexiunea WiFi. Pentru a rula opțiunea Wake on LAN, reporniți computerul pentru a ajunge la BIOS. În funcție de producătorul plăcii de bază, acestea pot fi alte combinații cheie. Modul exact de a intra în meniul BIOS pe care l-am descris AICI. Odată ce obținem acces la BIOS, găsim opțiunea Wake on LAN și comutați de la MOD OFF la ON și apoi reporniți computerul cu setări noi.

Acum este timpul să descărcați unul dintre programele care ne vor permite să rulați un computer de la distanță cu opțiunile Wake on LAN. Unul dintre cei mai simpli de utilizat va fi Wakonlan 1.7 (Www.Aquilhech.Com). În plus față de activarea, acesta vă permite, de asemenea, să dezactivați și reporniți computerele din rețea cu Opțiuni Wake on LAN activate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu