Principal » Software » Cum de a rula de la distanță camera într-un laptop?

Cum de a rula de la distanță camera într-un laptop?

Software  : Cum de a rula de la distanță camera într-un laptop?

Startul de la distanță al camerei într-un laptop este posibil, deși nu este întotdeauna ușor de făcut. Desigur, vorbim aici despre utilizarea legală a acestui mod de a folosi o cameră web într-un laptop. Să ne amintim că prin lansarea camerei într-un laptop, cineva fără cunoștințele sale este o crimă și nu ar trebui să o facem. 

Pentru a putea folosi de la distanță o cameră web într-un laptop (de exemplu, dorind să monitorizeze propria dvs. cameră în timpul absenței noastre), ar trebui să cumpărați software adecvat. Există mai multe aplicații gratuite pe piață care vă permit să examinați de la distanță imaginea de la aparatul foto într-un laptop care poate fi în orice loc în lume. Cu toate acestea, amintiți-vă că computerul trebuie să fie activat și conectat la Internet.

Pe computerul de la care vom dori să obținem o previzualizare, trebuie să instalăm un program pentru manipularea desktopului la distanță. Noi propunem TeamViewer. Versiunea sa liberă poate descărca AICI. Întregul proces de instalare, punere în funcțiune și funcționare a programului TeamViewer Acesta a fost prezentat în articol: Cum să controlați de la distanță computerul?

Pentru a trage de la distanță camera web pe laptop, trebuie să rulăm mai întâi TeamViewer (o putem face mult mai devreme) și apoi să facem același lucru pe computerul în care vrem să observăm imaginea camerei. Acum, prin TeamViewer, conducem programul responsabil pentru lucrarea camerei și activă înregistrarea. Observăm camera de la desktopul de la distanță TeamViewer, fiind la câțiva sute de kilometri de laptopul pe care a fost lansat camera.

Recomandat
Lasă Un Comentariu