Principal » Internet » Cum să controlați de la distanță computerul?

Cum să controlați de la distanță computerul?

Internet : Cum să controlați de la distanță computerul?

Controlul la distanță al computerului propriu și accesul la conținutul hard diskului de oriunde din lume este cu siguranță un vis de la mulți dintre voi. În continuarea părții textului, vom explica modul în care puteți prelua cu ușurință controlul asupra calculatorului dvs! Singurul lucru de care avem nevoie este programul potrivit și conexiunea la Internet.

Există o mulțime de programe în rețea care vă permit să efectuați operațiuni de la distanță pe computerul nostru sau companiei. Unele dintre ele sunt plătibile, alte disponibile complet gratuit. Acesta din urmă, cu toate acestea, de obicei, nu oferă funcționalitate suficientă și adesea nu funcționează ca și cum ne-am aștepta. Cu toate acestea, printre acestea putem găsi câteva excepții. Programul numit TeamViewer este cu siguranță. Foarte important, folosind acest program, putem avea acces la PC-ul nostru nu numai de la un alt computer, ci și prin smartphone-ul nostru Android. Cum funcționează?

La început instalăm TeamViewer Pe computerul de control (de exemplu, un laptop, pe care îl putem avea întotdeauna cu dvs.). Apoi trebuie să instalăm programul pe computerul pe care doriți să îl controlați (de ex. PC-ul nostru de acasă).

Următorul pas este să introducem pe computerul de control așa-zis. Identificatorul partenerului controlat. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți Controlul computerului la distanță, și apoi faceți clic pe Conectează-te cu un partener. Acum vom fi, de asemenea, nevoie parola, care vor fi afișate pe computerul țintă. După introducerea parolei, calculatorul controlat trebuie să apară după un timp. De acum încolo, avem acces complet la PC-ul nostru de acasă.

Dacă vrem să înlocuim fișierele între două computere (control și controlat), selectați TFișierele ransfer, și acolo pentru a indica dosarul de destinație și un fișier pe care dorim să-l mișcăm și faceți clic pe Colectarea sau Trimite.

Pentru a controla un computer utilizând un dispozitiv Android, va fi necesară o aplicație mobilă suplimentară, care este, de asemenea, disponibilă gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu