Principal » Software » Ca întotdeauna, executați aplicații ca administrator?

Ca întotdeauna, executați aplicații ca administrator?

Software  : Ca întotdeauna, executați aplicații ca administrator?

Unele aplicații sunt foarte solicitante, și nu este vorba despre cerințele hardware. Ei bine, unele programe de funcționare corectă necesită un cont cu privilegii de administrator. Din păcate, adesea uităm de el, iar acest lucru, la rândul său, necesită o repornire și pierderi chiar și câteva minute. Cum să-l schimbați?
Din fericire, există o modalitate simplă de a rula programe cu drepturi de administrator de fiecare dată. Deși putem rula în mod independent un anumit program în acest fel - faceți clic dreapta pe un click cu un singur clic, apoi selectați din meniul contextual Rulați ca administrator - Dar efectuarea acestei activități de fiecare dată este destul de supărătoare.

Din fericire, putem schimba procesul de pornire astfel încât programul să se alăture drepturilor de administrator de fiecare dată. În acest scop, faceți clic dreapta pe un scurt program, apoi selectați din meniul contextual Proprietăți. După un timp, va apărea o fereastră nouă în care facem clic pe Avansat.

În panoul următor, pur și simplu selectați opțiunea Rulați ca administrator, și apoi faceți clic pe BINE Și închideți fereastra Proprietăți. De acum înainte, programul va începe cu drepturile de administrator. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu