Principal » Software » Cum de a gestiona driverele Windows?

Cum de a gestiona driverele Windows?

Software  : Cum de a gestiona driverele Windows?

De obicei, începători utilizați managerul de dispozitiv de sistem în cazul în care doresc să verifice ce componente sunt instalate pe computer. Din păcate, dacă avem nevoie de o doză ușor mai mare, trebuie să folosim soluții avansate. Cu toate acestea, este destul de ușor de utilizat și un instrument foarte funcțional care va rezolva toate problemele și îndoielile.
Vorbesc despre program Serviwin, adică, un program complet gratuit si foarte simplu, care analizează întregul sistem și de calculator colectarea toate informațiile cu privire la aceasta, și apoi le afișează într-un mod foarte accesibil și clar. Acestea sunt datele despre companie, modelul, versiunea, numele produsului, data instalării controlerului ETC. Utilizatorii începători vor beneficia de funcții de bază, dar aceste persoane avansate vor aprecia alte extrase. De exemplu, capacitatea de a întrerupe orice proces asociat unui driver deteriorat sau defect. De asemenea, trebuie remarcat faptul că programul SERVIWIN este împărțit sub forma unui portabil, astfel încât să îl putem salva oriunde și apoi să îl folosim în caz de crashing de calculator.
Desigur, programul este foarte mic și după descărcarea de mai multe sute de KB. După descărcare Serviwin Prin dublu-clic pe fișierul ServiWin.executabil. Este demn de remarcat faptul că prima pornire a programului poate dura un moment mai lung - instrumentul scanează calculatorul în căutarea tuturor driverelor și dispozitivelor. În modul implicit, programul afișează o listă de drivere, dar când apăsați tasta F8, puteți comuta pentru a vizualiza lista de servicii. Pentru a reveni la drivere, apăsați F7.

SERVIWIN Afișarea unei liste de servicii utilizează culori citite. De exemplu, procesul marcat albastru înseamnă că este activ la un moment dat, în timp ce culoarea roșie înseamnă că procesul este oprit în orice moment etc. Utilizatorii avansați vor aprecia posibilitatea excluderii oricărui proces. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe un anumit element, iar apoi din meniul contextual selectați opțiunea corespunzătoare.

O altă funcție remarcabilă este abilitatea de a căuta orice drivere din rețea. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe elementul selectat, apoi din meniu, selectați "Google Search - Numele executabilului " sau "Google Search - Nume Service ". După un timp, un browser web preferat va începe cu șoferul deschis al conducătorului auto.

Recomandat
Lasă Un Comentariu