Principal » Internet » Cum de a gestiona un computer de la Windows Phone?

Cum de a gestiona un computer de la Windows Phone?

Internet : Cum de a gestiona un computer de la Windows Phone?

Smartphone-urile din Windows Phone permit telecomanda cu un computer Windows. Aceasta este o soluție utilă dacă nu avem acces la computer pornit și vrem să o gestionăm (de ex. Trimiterea unui document important). Funcția va fi, de asemenea, utilă într-o astfel de situație ca o eșec neașteptat a unui mouse sau tastatură de calculator. Ce trebuie să faceți pentru a controla un computer de la Windows Phone?
Aceste activități sunt posibile datorită aplicației gratuite de la distanță PC - conectarea printr-o rețea WiFi - disponibilă pentru Windows Phone și un computer care rulează pe Windows. Controlul este intuitiv și importat la un nivel minim, astfel încât chiar și utilizatorii de pornire nu ar trebui să aibă o problemă cu manipulare.


1. Descărcați aplicația PC de la distanță pentru Windows Phone.
2. Descărcați o versiune la distanță PC pentru un computer - în acest scop, mergeți la // PCRemotServer.Com /, apoi faceți clic pe Descărcare Server pentru a descărca versiunea PC.
3. Realizăm aplicația prin intermediul Windows Phone și apoi trebuie să complum cu computerul - în acest scop, faceți clic pe Simbolul Middle "+ ".
4. După finalizarea pașilor de mai sus, aplicația va detecta computerul și putem începe să gestionăm de la Windows Phone.
Obținem acces la distanță la desktop împărțit în 3 ecrane, fiecare dintre care este utilizat pentru alte funcții de management.
1. Ca standard, putem gestiona cursorul mouse-ului utilizând ecranul tactil. În plus, au fost puse la dispoziție mai multe comenzi rapide, cum ar fi capacitatea de a merge rapid la desktop-ul computerului - atingem trei degete pe ecran și facem o mișcare rapidă în jos.
2. Managementul tastaturii are loc de la nivelul tastaturii virtuale. Avem acces complet la cheile de aici, inclusiv astfel de butoane ca PGUP, PGDN, acasă, ștergeți, capătul sau introducerea. Putem trimite e-mailuri, mesaje text și, de asemenea, decideți dacă vrem să dezactivați rapid calculatorul, să dormiți, să deconectați sau să activați / dezactivați de la distanță monitorul.
3. Este disponibilă și o filă multimedia separată, care vă permite să rulați astfel de programe, cum ar fi. Winamp, Spotify, Windows Media Player, PowerPoint, VLC Player Hulu, Netflix sau iTunes.

Recomandat
Lasă Un Comentariu