Principal » Internet » Cum să faci bani pe publicarea filmelor pe tubul tău?

Cum să faci bani pe publicarea filmelor pe tubul tău?

Internet : Cum să faci bani pe publicarea filmelor pe tubul tău?

Primul criteriu pe care trebuie să-l întâlniți este tipul potrivit de material pe care îl publicăm. Este important ca utilizatorul să aibă drepturi de autor într-un film care apare pe canal - acest lucru se aplică atât straturilor video, cât și pentru straturile de sunet. Este important să faceți muzica pe care nu avem drepturi. 

Dacă filmul este autorul nostru, putem câștiga pe afișaj. Cum să o facă? 

Problema de bază este de a avea un cont AdSense care vă permite să emită anunțuri. Având un cont Google, mergeți doar pe pagină Google AdSense

Dacă avem deja un cont, introduceți panoul de setare a canalului și apelați fila Coinizare. Următorul. Trebuie să selectați legarea de la AdSense

Pentru a verifica dacă un film câștigă, introduceți panoul cu filme. Dacă există o pictogramă verde - câștigă. Dacă nu - Alegeți un film și din lista derulantă, faceți clic pe Câștigați bani. Apoi, puteți selecta formate de anunțuri care vor fi afișate.

Cu unele filme, este posibil să dezactivați funcția de câștig de pe afișaj până când drepturile de autor sunt prezentate tuturor componentelor filmului.

De asemenea, merită să ne amintim că acceptarea Google a emisiilor de publicitate nu înseamnă că orice afișaj va genera venituri. Trebuie să existe agenți de publicitate care să publice publicitatea împotriva filmului dvs., iar unii utilizatori utilizează instrumente de blocare a anunțurilor sau dezactivează acestea afișate sub forma unui videoclip înainte de film.

Recomandat
Lasă Un Comentariu