Principal » Internet » Cum să salvați starea și să creșteți performanța în jocurile Google Chrome?

Cum să salvați starea și să creșteți performanța în jocurile Google Chrome?

Internet : Cum să salvați starea și să creșteți performanța în jocurile Google Chrome?

Creșterea performanței în jocuri

Browserul Google Chrome este cunoscut pentru apetitul său destul de mare al resurselor, mai ales când deschidem câteva file în același timp. Pentru a afla despre el, deschideți doar managerul de activități Windows (CTRL + SHIFT + ESC), apoi pe lista de proces pentru a găsi cei responsabili pentru Google Chrome.
Consumul de memorie Aplică, de asemenea, jocuri pe Google Chrome. Simple și puține jocuri complicate, cum ar fi solitaires sau alte jocuri de cărți, au nevoie de o cantitate mică de memorie și resurse de procesor, dar poziții mai extinse, cum ar fi NP. Păsările furioase au nevoie de câteva sute de MB RAM. De asemenea, merită să ne amintim despre eliberarea resurselor de sistem care închid marcajele inutile pe Google Chrome în timpul jocului.

Salvarea stării jocului

Cele mai multe jocuri disponibile în magazinul Chrome Web salvează statele și datele utilizatorului în nor. Aceasta înseamnă că, în orice moment, putem continua jocul din ultimul punct de control de la orice computer din orice locație - de obicei, conectați-vă la contul dvs. Google. În plus, majoritatea jocurilor sunt instalate pe browser și nu pe discul computerului, motiv pentru care după sincronizare, avem acces la ele de la un alt computer.

Jocuri pe un computer sau Google Chrome Browser?

Desigur, nu comparăm jocuri avansate, ocupând câteva sau o duzină de spațiu de disc GB, cu un joc simplu pe browserul dvs. Prin compararea acelorași elemente, de ex. Angry Birds în versiunea de instalare și ca un add-on la Google Chrome, a doua versiune pare a fi o alegere mai bună. După cum am menționat, acest tip de joc nu necesită instalare pe disc, scrie date în nor, avem acces de oriunde și orice computer și, în plus, este pe deplin liber și legal. Pentru mulți oameni, acestea sunt argumente suficiente. Și joci jocuri pe browsere? Care sunt elementele dvs. preferate?

Recomandat
Lasă Un Comentariu