Principal » Internet » Cum se controlează fișierele și folderele blocate?

Cum se controlează fișierele și folderele blocate?

Internet : Cum se controlează fișierele și folderele blocate?

De câte ori ați întâmplat că ați vrut să eliminați un fișier sau un dosar, dar sistemul a refuzat să efectueze operațiunea explicând că un program utilizează un program în acest moment? Este destul de frustrant, mai ales când nu avem nicio idee despre programul care este sau procesul. Uneori chiar și repornirea calculatorului nu ajută. Din fericire, folosind un program special, putem rezolva această problemă.
Un exemplu de astfel de program poate fi Lockhunter. Este foarte ușor de utilizat, deși extrem de util și destul de puternic, prin intermediul căruia deblochează fișierele sau folderele blocate de procese necunoscute. Dacă doriți să copiați sau să ștergeți orice element, iar sistemul nu le permite, programul descris se va dovedi cu siguranță de ajutor. După instalare, programul integrează LockHunter cu Windows Explorer este disponibil și întotdeauna la îndemână din meniul contextual (click pe orice dreapta-clic element). Dacă nu avem nicio operațiune pe un fișier sau un dosar, faceți clic pe acesta și selectați "Ce blochează acest fișier din meniu?". După un timp, va apărea fereastra programului Lockhunter, În care pe listă vom găsi toate procesele care blochează elementul menționat.

Lockhunter poate verifica, de asemenea, lupta împotriva malware-ului. Datorită închiderii și ștergerii proceselor de blocare, putem scăpa cu ușurință de componente rău intenționate și malware. Toate elementele îndepărtate de terenul de scule într-un coș sistemic, care la rândul său ajută la repararea unei greșeli sau a unui fișier deteriorat. Să spunem cum funcționează.

După descărcarea, instalarea și pornirea programului, putem merge imediat la acțiune. Dacă oricare dintre fișiere nu doriți să ștergeți sau să vă deplasați deoarece este blocat, faceți clic pe acesta și faceți clic dreapta pe opțiunea meniului contextual "Ce este blocarea acestui fișier?". După un moment, o fereastră va arăta în care veți găsi o listă de procese de blocare. Putem elimina aceste procese sau "eliberare". Dacă niciun proces nu blochează un fișier sau un dosar dat, o ștampilă verde va apărea în panou cu informații că nimic nu blochează elementul testat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu