Principal » Software » Cum să controlați procesele de funcționare?

Cum să controlați procesele de funcționare?

Software  : Cum să controlați procesele de funcționare?

Teoretic, răspunsul este simplu - pur și simplu rulați managerul de activități Windows. Din păcate, soluția de sistem este destul de limitată, dar din fericire, rețeaua poate găsi alternative interesante, iar unul dintre ele este cu siguranță procesko, care este mic și nu necesită instalarea de software liber.
La prima vedere Prelucrare Este foarte inconspicuos, dar numărul de opțiuni este destul de impresionant. Desigur, opțiunea de bază este capacitatea de a gestiona toate procesele de funcționare. Mai mult, programul nu necesită instalare, astfel încât să putem salva pe un stick USB sau pe un disc virtual în nor.
Cu acest utilitar mic pentru a "ucideți " procesul selectat sau dezactivați aplicațiile inutile. În comparație cu soluția de sistem, Pospingsky este mai simplu de utilizat și mai bine disponibil - faceți dublu clic pe fișier pentru a porni instrumentul. Există, de asemenea, două moduri de lucru pentru notare. Primul mod numit Instant K.DESPRE. Permite închiderea imediată a oricărui proces - o funcție similară celei găsite în sistemul Windows Task Manager. Un fapt interesant este modul k.DESPRE. Timer, care vă permite să excludeți procesele selectate conform unui program predeterminat. Pentru desert, primim funcțiile responsabile pentru off, reporniți sau hibernați computerul. Să verificăm cum funcționează totul.

După începerea programului Prelucrare Va apărea o fereastră mică. După ce faceți clic pe opțiunea "System ", putem comuta, deconecta, reporniți sau puneți un computer în două moduri: "Instant (agresiv) " și "Normal ". Primul mod permite executarea imediată, agresivă și de rezistență a acțiunii selectate, iar cel de-al doilea asigură o funcționare normală, care este aceeași cu Windows.

Dacă doriți să dezactivați procesul selectat, faceți clic pe butonul "Instant K.DESPRE.", Apoi alegeți orice proces din listă. Notă, cu toate acestea, că procesul de opțiune pentru a opta pur și simplu nu există nici o confirmare, deci doriți să aveți grijă să nu completați un astfel de proces important. asociate cu locul de muncă în curs de desfășurare. A doua opțiune "KO Timer " vă permite să selectați un anumit proces, iar apoi setarea la care întârzierea este închisă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu