Principal » Internet » Cum de a controla o mare bibliotecă muzicală?

Cum de a controla o mare bibliotecă muzicală?

Internet : Cum de a controla o mare bibliotecă muzicală?

Am menționat deja de multe ori că computerele de astăzi nu servesc numai la învățarea, lucrul și jocul. Este, de asemenea, un centru multimedia puternic sau, după conectarea difuzoarelor corespunzătoare, seturi de muzică avansată. În plus, în epoca hard disk-urilor uriașe, putem colecta muzică de mulți ani. Cum de a controla o astfel de bibliotecă imensă?
Dacă am colectat muzică de mai mulți ani, am copiat CD-ul pe un disc din figura fișierelor MP3, am cumpărat și a descărcat muzica pe web, biblioteca muzicală poate lua dimensiunea non-Zothy și fișierele muzicale numărate într-o duzină sau așa Mii nu sunt nimic extraordinar. Deci, cum să controlați un astfel de haos? Doar descărcați programul corespunzător.
Un exemplu poate fi MediaMonkey Standard. Acesta este un program foarte util și gratuit (cu excepția aplicațiilor comerciale), a cărei principală sarcină este catalogarea și segregarea de playlist-uri și resurse de muzică în mai multe formate. Programul se va ocupa de astfel de formate ca MP3, OGG, WMA, FLAC, MPC, WAV, CDA, M3U sau PLS stocate pe hard disk, memorie portabilă, precum și în rețea.
În plus, folosind programul pe care nu îl putem nu numai catalog și de muzică segregată, ci și să obținem muzică de pe discuri audio la programe populare. Aceasta este o soluție ideală atunci când dorim să creăm o copie a securității unei plăci valoroase pentru ao proteja de daune. În plus, folosind programul standard de MediaMonkey, putem reda muzică, face corecții de sunet, discuri înregistrate, creează statistici, rapoarte, playlisturi noi etc. Pentru desert, avem ocazia de a descărca informații despre un anumit album sau o melodie de pe Internet. Și, după cum ea însăși programul prezintă în practică?

După descărcarea, instalarea și începerea programului MediaMonkey Standard Va apărea o fereastră de preconfigurare. După câțiva pași, vi se va cere să indice locația în care sunt localizate lucrările noastre de muzică. În acest scop, alegem un element pe arborele explorator. Desigur, putem selecta câteva dosare dacă muzica este np. în mai multe locații, pe mai multe animale de companie etc.

Procesul de analiză a bibliotecii muzicale, în funcție de mărimea sa, poate dura chiar câteva minute. După un moment, muzica va fi clasat - trebuie doar să faceți clic pe „muzica “, opțiunea de a accesa biblioteca. Desigur, putem segra în mod liber cântece în funcție de preferințe și criterii selectate. Când faceți clic dreapta pe orice melodie va exista numeroase opțiuni, cum ar fi: Redare, Trimitere, găsi automat tag-ul, analiza volumul etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu