Principal » Software » Cum să controlați parolele de pe computer?

Cum să controlați parolele de pe computer?

Software  : Cum să controlați parolele de pe computer?

Altă parolă pentru contul poștal, altele pentru rețeaua socială. Pentru aceste câteva parole pentru conturi bancare, magazine online, forum online

..

Puteți obține o amețeală. Nu toată lumea are o memorie atât de bună pentru a-și aminti zeci de parole diferite. Din fericire, există o cale.

Prescripția de memorie este Password Boss Premium. Acesta este un instrument extrem de util și sigur, prin care vom putea gestiona un număr mare de parole atât pentru site-uri, cât și pentru site-uri web, post-mail și rețele sociale, precum și site-uri care conțin datele noastre sensibile sau conturile bancare , numere de plată și carduri de credit etc. 

În versiunea de bază a programului avem o mulțime de funcții interesante și oportunități de utilizare. Putem folosi în primul rând parole puternice și unice pentru fiecare site. Mai mult, nu trebuie să ne amintim toate parolele la zeci de pagini, doar o singură parolă principală către manager, care va avea grijă de completarea tuturor formularelor. A existat, de asemenea, o criptare și decriptare locală de date de 256 de biți și o partajare sigură de informații și backup în nor. În versiunea de bază, putem profita și de un browser web special conceput pentru comerțul electronic sau bancar. 

Versiunea Premium conține, de asemenea, alte funcții foarte utile. Cel mai important, limita a fost eliminată în cantitatea de parole stocate. Obținem, de asemenea, capacitatea de a sincroniza datele dintre computer și smartphone-ul și tableta, precum și autentificarea în două etape. De asemenea, se sprijină automat în cloud și ștergerea de la distanță a datelor de pe dispozitivul care a fost pierdut sau furat, ceea ce reprezintă un avantaj imens, care permite să reacționeze și să evite furtul de date cu caracter personal. 

Interesant, programul ne oferă posibilitatea de a coopera între computer și dispozitive mobile. O astfel de funcționalitate vă permite să vă conectați direct de la smartphone-uri și tablete. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu