Principal » Internet » Cum să controlați atribuțiile și sarcinile de zi cu zi?

Cum să controlați atribuțiile și sarcinile de zi cu zi?

Internet : Cum să controlați atribuțiile și sarcinile de zi cu zi?

Dacă cineva este activ activ, studiază, și are și multe alte îndatoriri, din când în când el poate uita. Deși putem cita totul, dar o soluție mai convenabilă și mai convenabilă va fi un organizator de calculator sub forma unui program de activitate.
Am subliniat deja că computerul nu este doar un instrument de lucru, distracție și navigare pe Internet. După instalarea diverselor programe, calculatorul poate deveni o mașină cu adevărat puternică care va fi utilă pe multe avioane. Un exemplu de astfel de program poate fi Taskhole. Cu ajutorul său, putem organiza sarcini zilnice, responsabilități, muncă etc. Economisind același timp. Funcționarea programului se bazează pe GTD (Noțiuni de bază lucrurile) metoda de organizare, care este proiectat pentru a menține productivitatea la locul de muncă și viața de zi cu zi la cel mai înalt nivel.
Cu programul, putem defini practic orice număr de sarcini și activități secundare, adăugăm etichete, obiective stabilite, determină nivelul procentual de finalizare a unei sarcini date etc. Interfața programului este simplă, ordonată și nu va accelera problemele chiar și utilizatorii începători. În fereastra principală a programului, găsim toate sarcinile planificate și opțiunile potrivite. Mai mult, avem, de asemenea, capacitatea de a colecta date sub formă de note și de navigare a calendarului, salvați contactele etc. Să verificăm cum funcționează.

După instalarea programului Taskhole și setarea opțiunilor de bază la început (inclusiv interfața poloneză), vom porni aplicația. După un timp, fereastra principală va apărea, care pentru prima aruncare arată ca un client poștal. În partea superioară avem trei file principale: activități, note și calendar. În prima filă, putem crea sarcini - În acest scop, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului din partea de sus a ferestrei și alegeți opțiunea potrivită. De asemenea, putem folosi comanda rapidă CTRL + T.

În fila a doua notă, după cum sugerează și numele, putem crea orice note, note etc. Ca și în cazul sarcinilor de a adăuga o notă nouă, faceți clic dreapta și selectați opțiunea corespunzătoare. În a treia filă găsim un calendar în care putem aranja în plus sarcinile și notele create anterior. Utilizarea programului nu este dificilă, dar numărul de opțiuni, configurare și aditivi este impresionant și necesită o cursă scurtă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu