Principal » Software » Cum se actualizează driverele de pe computer?

Cum se actualizează driverele de pe computer?

Software  : Cum se actualizează driverele de pe computer?

Când cumpărați un computer nou, de obicei, toate componentele sunt deja instalate în ea. Pentru utilizatorii începători este cu siguranță un avantaj, pentru că, practic, atunci când computerul poate folosi, dar acest lucru este doar jumătate avantaj complet. Problema vine la lumină numai după un timp când este nevoie să actualizați driverele. Vă sfătuim cum să vă ocupați de actualizarea driverelor atunci când nu avem cunoștințe detaliate despre componente.

Deși cumpărarea unui set de calculator gata, știm ce parametri individuali au, dar, uneori, producătorii unui astfel de dispozitiv nu oferă simboluri exacte din fabrică, date detaliate privind modelul, soluțiile utilizate și, uneori, chiar și pe obiectul elementelor individuale în interior. Este adevărat că la început nu se deranjează, dar după un timp noi programe sau jocuri nu pot coopera cu software-ul serial. În acest moment, ar trebui să actualizați driverele, dar fără cunoștințe aprofundate despre componente, actualizarea poate fi dificilă sau nu chiar imposibilă, iar instalarea driverelor "la ochi poate duce la deteriorarea sistemului, etc problemele de stabilitate.

În acest moment, pentru informații detaliate despre componentele instalate, este mai bine să utilizați software dedicat, de exemplu serviwin. Acest lucru este plin de liber și cel mai important, foarte simplu de utilizat un program care analizează întregul computer, colectează toate informațiile despre aceasta și apoi le afișează într-un mod foarte accesibil și citit. Acestea sunt datele despre companie, modelul, versiunea, numele produsului, data instalării controlerului ETC. Utilizatorii începători vor beneficia de funcțiile de bază, dar acestea vor aprecia cu siguranță avansată alte funcționalități, de exemplu, posibilitatea de a opri orice proces asociat cu un controler deteriorat sau defect.

Folosind serviwin

1. Un alt avantaj al SERVIWIN este faptul că este disponibil în versiunea portabilă, după cum știm că nu necesită instalare. Acest lucru asigură că îl putem fi stocat pe un stick de memorie USB, disc în nor sau chiar un telefon și apoi să utilizați oricând în caz de defecțiune a oricărui computer. După descărcarea programului, vom începe prin dublu-clic pe fișierul ServiWin.executabil.

2. După pornirea programului, scanarea sistemului va începe automat în căutarea tuturor driverelor instalate. Atenţie! Programul pentru un moment îndelungat nu poate răspunde - acest lucru nu este un defect. După finalizarea controlului, o listă a tuturor instalat în drivere și informații.

3. Programul are mai multe funcții, deși ne vom concentra pe cele mai importante, adică posibilitatea de a căuta orice controlori pe Internet. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului de pe orice element, apoi selectați "Căutare Google - Numele executabilului " sau "Google Search - Nume Service ".

4. După un timp, programul va porni automat browser-ul implicit, va deschide un nou card Google cu un rezultat sofisticat pe un anumit controler. Aceasta este o garanție că vom găsi un driver de potrivire cu atenție pentru un echipament specific, care face o problemă sau conflicte în ceea ce privește software-ul învechit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu