Principal » Software » Cum se actualizează driverele

Cum se actualizează driverele

Software  : Cum se actualizează driverele

Computerele noastre constau din diferite tipuri de componente. Pornind de la placa de bază, procesor și memorie RAM, prin acționări optice, hard disk-uri, terminând pe grafica și placa de sunet, WiFi, etc. Cele mai multe dintre aceste dispozitive pentru funcționarea corectă necesită instalarea driverelor. Producătorii din când în când eliberează versiuni mai noi ale software-ului. Ca o modalitate simplă și, mai presus de toate, actualizați rapid driverele pentru toate componentele dintr-o dată? Mai jos veți găsi o descriere a software-ului care vă va ajuta în mod eficient!

Drivere, Pentru că vorbesc despre acest program extrem de util, datorită căruia veți actualiza driverele fără probleme la toate subansamblele instalate pe computer. Totul colaborează perfect cu sistemele de operare Windows XP, Vista și Windows 7. 

După descărcare și instalare Drivere Ar trebui să fie început. După pornire și apăsarea unui buton verde mare Scaneaza acum Scanarea automată a computerului nostru din partea centrală a consolei în căutarea tuturor dispozitivelor la care sunt necesare drivere.

După scanare (întregul proces durează mai multe duzini), va fi afișată o listă de instalat în prezent în versiunea de sistem a controlorilor. Ele sunt împărțite în două culori - acele spate verde înseamnă cea mai recentă versiune a controlerului care nu necesită actualizări. Același lucru, care evidențiază roșu Contextul necesită actualizări.

Acum, ar trebui să alegeți dacă doriți să descărcați cele mai recente versiuni ale driverelor necesare. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul responsabil pentru descărcarea și instalarea automată Ia drivere. Merită adăugată aici că utilizatorul nu trebuie să știe ce echipament se ascunde sub "masca" calculatorului său. Drivereamy recunoaște automat producătorul și modelul. În baza programului, există mai mult de 10000 de tipuri diferite de dispozitive (grafică, carduri de sunet, imprimante, plăci de bază, hard disk, penalități de rețea, tastaturi, mouse etc.). După instalarea driverelor selectate, vom cere să reporniți computerul. După repornire, vă putem bucura de cea mai recentă versiune a software-ului pentru toate subansamblele deținute de noi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu