Principal » Internet » Cum să actualizați Automapa

Cum să actualizați Automapa

Internet : Cum să actualizați Automapa

Automapa este în prezent cel mai popular sistem de navigație prin satelit GPS din Polonia. Acest program și-a câștigat popularitatea în primul rând datorită preciziei ridicate, simplității serviciului și actualizărilor frecvente. Dacă aveți un dispozitiv de navigare GPS cu o veche automată, acest ghid va prezenta modul în care acesta poate fi actualizat la cea mai recentă versiune.

O mare parte a dispozitivelor de navigație GPS funcționează cu sistemul de operare Windows CE. Cele mai recente versiuni ale companiei de automobi funcționează din Windows CE 5.0 și mai nou. Deci, dacă aveți navigație din Windows CE 4.2, din păcate, nu va fi o actualizare la cea mai recentă versiune a software-ului.

AUTOMAPA Cel mai adesea este instalat pe un card de memorie care este introdus în fantele dispozitivului. De obicei, acesta este microSD. Datorită acestui lucru, actualizarea sa va fi rapidă și fără durere, deoarece nu va trebui să conectăm dispozitivul la computer. Tot ce aveți nevoie este un cititor obișnuit de carduri de memorie. Acest lucru va permite copierea rapidă a tuturor fișierelor necesare. Cea mai recentă versiune a Automapa este activată Site-ul web al producătorului. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să furnizați numărul licenței versiunii Automapy și adresa de e-mail pentru care a fost înregistrată.

Lângă noi, un fișier cu o actualizare, care ar trebui să fie descărcat pe un disc de calculator. Harta Poloniei primește o duzină de zeci de secunde (în funcție de link-ul). Mama Europa și puțin mai mult, pentru că durează 2 GB. Aici, de asemenea, să ne amintim că capacitatea cardului de memorie avem a fost suficient de mare.

Odată ce descărcați fișierul partajat, trebuie să îl instalați. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la cititorul de port USB cu o cartelă microSD instalată acolo cu navigarea noastră și copiați-o în fișierul descărcat. În fișier, faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului de două ori și începe procesul de actualizare automată. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să alegem sistemul de operare. În majoritatea cazurilor, acest lucru este Windows CE. O altă alegere este un fel de hartă - Polonia, Europa și regiunea europeană selectată (de ex. Europa Centrală și de Est). În plus, putem alege și limba meniului de navigare. În mod implicit, Polonia este setată. Întregul proces de actualizare durează aproximativ o duzină de minute. După instalarea corectă a noii versiuni a hărților, scoatem cititorul de la portul USB și instalarea situată în partea din spate a cardului pentru navigarea GPS. Începem și am pregătit! De acum înainte, ne putem bucura de cea mai recentă versiune a Automapes.

Dacă au un smartphone sau un tabletă care rulează Android, Actualizarea automatelor este chiar mai simplă și vine la câțiva pași. Aici pentru a descărca ultima versiune a hărții (fie poloneză sau Europa), lansați doar Navigarea în Automapa pe telefon și selectați fila din programul de actualizare a meniului. Ochii noștri ar trebui să afișeze o listă a tuturor actualizărilor disponibile. Noi alegem cel care ne interesează, faceți clic pe acesta și mergeți la procesul de actualizare automată. Amintiți-vă că upgrade-ul AUTOMAPA pentru Android este cel mai bine efectuat atunci când este conectat la o rețea WiFi, deoarece pachetele de date sunt preluate destul de extinse.

Recomandat
Lasă Un Comentariu