Principal » Internet » Cum se actualizează Android pe telefonul smartphone și tabletă

Cum se actualizează Android pe telefonul smartphone și tabletă

Internet : Cum se actualizează Android pe telefonul smartphone și tabletă

Android System, cum ar fi ferestrele populare care evoluează în mod constant. În cazul unui produs de la Microsoft, avem de-a face cu versiunile de la 3.11, prin Windows 95, Windows 98, până la Windows 8. Fiecare dintre aceste versiuni a adus ceva nou, a dat mai multe oportunități, a oferit sprijin pentru aplicații din ce în ce mai multe și mai exigente. Desigur, nu a fost fără câțiva neajunsuri, care apoi a fost eliminată succesiv. În cazul Android, Google utilizează o tactică similară. Avem de-a face cu multe versiuni și știm - fiecare utilizator ar dori să laude acest ultim. Din păcate, actualizarea software-ului în dispozitivele mobile ale Kowalski medii poate părea foarte complexitate. Nimic mai greșit! Următorul ghid vă va spune cum să vă actualizați sistemul Android pe smartphone-ul sau tableta în câțiva pași simpli.

Chiar înainte de a începe orice operațiune legată de actualizare, asigurați-vă că am făcut copii de rezervă a celor mai importante date (fișiere de documente, liste de contacte, mesaje etc.). Actualizarea corectă nu trebuie să le ștergeți. Cu toate acestea, uneori există erori - răutate de lucruri moarte.

La început, verificați dacă dispozitivul pe care îl deținem deloc poate fi actualizat de sistemul de operare. Din păcate, producătorii nu pregătesc cea mai recentă versiune Android pentru toate modelele de smartphone-uri și tablete produse de ei înșiși. Pentru a verifica, introduceți setările din meniul principal și apoi selectați informațiile despre telefon / tabletă din listă.

Acum doar faceți clic pe actualizarea software-ului. Mai devreme, totuși, să ne asigurăm că smartphone-ul / comprimatul nostru este conectat la Internet, de preferință cu cele mai bune Wifi Datorită posibilității de a descărca un număr mare de date, care combină 3G Ar putea fi o soluție costisitoare.

Comunicați cu serverul pentru a verifica actualizările. Dacă acest lucru este disponibil, va fi afișat un mesaj care vă cere să descărcați și să actualizați cea mai recentă versiune a sistemului. Dar dacă se dovedește că avem cea mai recentă versiune posibilă, veți fi bine informați despre mesajul potrivit.

Timp pentru instalare!

Înainte de a începe procesul de actualizare, care este extrem de intensiv și poate dura până la câteva minute (uneori chiar mai mult), trebuie să vă asigurați că bateria este în dispozitivul nostru cel puțin jumătate. Excluderea dispozitivului în timpul actualizării poate duce la o deteriorare permanentă.

Acum trebuie doar să așteptăm, deoarece întregul proces are loc practic automat. După descărcarea noii versiuni a sistemului și confirmați mesajul corespunzător urmează instalarea. Dacă totul a mers conform planului, dispozitivul va reporni automat. Amintiți-vă, totuși, că în acest moment nu încercați să faceți clic pe nimic, deoarece poate întrerupe procesul de instalare. După repornire, ne putem bucura de cea mai recentă versiune disponibilă a Android!

Deținătorii de smartphone-uri potrivite, care sunt notificate versiunilor mai vechi ale sistemului Google Nu puteți utiliza întotdeauna procesul de actualizare automată. Este necesar aici Instalare manuală. Acest lucru poate fi efectuat după conectarea unui smartphone cablu USB la computer. Cu toate acestea, software-ul furnizat pe software-ul ar trebui să fie instalat CD de către producătorul unui dispozitiv mobil avem. Acest tip de software dedicat vă va ajuta să ne desfaceți pas cu pas prin procesul de actualizare manuală.

Recomandat
Lasă Un Comentariu