Principal » Software » Cum se instalează Windows 8?

Cum se instalează Windows 8?

Software  : Cum se instalează Windows 8?

Instalarea sistemului de operare a încetat de mult timp să fie un clearance-ul pentru utilizatorii avansați și experimentați de computere. Cu o formare adecvată, atenție și răbdare, fiecare, chiar și un utilizator începător va fi capabil de a instala sistemul de operare, cu condiția ca el să urmeze principiile. De data aceasta vom verifica cum să instalați Windows 8.
În primul rând, ne întoarcem pe calculator, a pus DVD-ul cu sistemul de operare sau memorie flash cu instalarea instalat și reporniți computerul. După o perioadă de timp de pornire de pe ecran, trebuie să apară un mesaj că apăsarea oricărui buton va porni procesul de instalare a sistemului. În cazul în care un astfel de mesaj nu apare, va trebui să se schimbe ordinea de încărcare, adică start-up.
Pentru a schimba acest lucru, deschideți meniul de pornire sau modificați comanda de pornire în setările BIOS. Pentru a accesa meniul de pornire sau pentru a modifica comanda de încărcare, trebuie, de obicei, să apăsați combinația de taste corespunzătoare. În funcție de producătorul plăcii de bază, acesta poate fi F2, F12, DELETE sau ESC - pentru a cunoaște detaliile. Vă rugăm să rețineți că intrarea în meniul BIOS-ul este posibil imediat după pornirea computerului. După intrarea în meniu, vom căuta opțiuni de start-up (suntem în căutarea pentru opțiuni cu numele Primul dispozitiv de pornire) și apoi selectați unitatea de pe care dorim să le utilizeze instalarea de sistem sau un slot USB, în care există un pendrive de la Windows 8.

După repornirea sistemului și confirmați dorința de a instala sistemul, instalatorul va copia fișierele necesare pe computer. Apoi selectați limba și alte preferințe, apoi apăsați butonul următor. În pasul următor, faceți clic pe Windows Install Windows. În introducerea tastei dvs. de produs și activați Windows, introduceți cheia de produs situată pe cutie sau un autocolant special, deși această tastă poate fi făcută și în termen de 30 de zile de la instalarea sistemului - nu trebuie să ne grăbim.
În pasul următor, acceptați licența și faceți clic pe Următorul. În pagina de selecție a tipului de instalare, faceți clic pe opțiunea personalizată, apoi selectați configurația corespunzătoare. Putem alege partiția de sistem, care trebuie să fie mai întâi formatate în conformitate cu instrucțiunile, sau orice parte a discului poate fi împărțit în noi partiții. După ce formatarea este completă, faceți clic pe Continuați și urmați instrucțiunile de pe ecran.
Rețineți că după instalarea sistemului de operare trebuie să instalați pachetul de securitate care va proteja sistemul și datele noastre private de la viruși și acces neautorizat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu