Principal » Software » Cum se instalează Windows 7?

Cum se instalează Windows 7?

Software  : Cum se instalează Windows 7?

Cu câțiva ani în urmă, în epoca Windows XP sau mai veche, instalarea sistemului de operare a fost un loc de muncă pentru utilizatorii avansați. În prezent, instalarea sistemului nu ar trebui să facă probleme pentru începători. Tot ce trebuie să faceți este să urmați principiile generale.
În primul rând, dacă avem deja o placă de instalare cu sistemul de operare Windows 7, Trebuie să configurați ordinea de încărcare în BIOS. Pentru a face acest lucru după pornirea computerului pentru a introduce setările BIOS - În acest scop, apăsați F1, ștergeți sau alți alocați unei plăci de bază specifice. Sfaturi despre acest subiect pot fi găsite în manualul de utilizare. Apoi în secțiunea de pornire (de ex. Primul dispozitiv de boot sau alt nume cu boot în nume), alegem primul dispozitiv de încărcare, adică unitatea CD / DVD. După această procedură, ar trebui să salvați setările, introduceți discul în unitate și reporniți computerul.
După pornirea boot-ului de pe disc (apăsați orice tastă atunci când aceste informații apar pe ecran), veți începe încărcarea fișierelor de sistem necesare. După un timp, vor fi primele ecrane de instalare, unde putem alege între cealaltă versiune a sistemului, limba (în cele trei casete pentru a selecta limba poloneză), apoi faceți clic pe Următorul. În etapa următoare, faceți clic pe Instalați acum. Pentru a continua, trebuie să acceptați acordul de licență făcând clic pe Accept prevederi de licență. Noi alegem din nou.

În etapa următoare, va apărea ecranul de selectare a locației de instalare Windows. Lista va apărea în partițiile de discuri. Alegeți unul pe care vrem să instalăm sistemul, de exemplu. Disk C (Pregătiți o partiție cu o dimensiune de cel puțin 40 GB). De asemenea, putem forma partiția existentă sau eliminând toate partițiile, creați noi etc. După împărțirea corectă a hard diskului, formatăm partițiile, îndreptându-le pe listă și selectând o legătură de legare. Odată ce alegem o partiție de sistem, mergem la următoarea etapă.
Procesul de instalare a sistemului, în funcție de performanța computerului, poate dura câteva duzini de minute. Din fericire, în acest moment, putem NP. Faceți o cafea, deoarece nu este necesară nicio interferență din partea utilizatorului în această etapă. Apoi, instalatorul va instala funcții și actualizări. După aceste operații, calculatorul va fi repornit. În etapa următoare, programul de instalare va trece la scena în care setările de registry vor fi actualizate și servicii de funcționare, iar computerul repornește. Din acel moment, utilizatorul preia utilizatorul care instalează drivere și programe, stabilește rețeaua ETC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu