Principal » Gaming » Cum se instalează Minecraft?

Cum se instalează Minecraft?

Gaming  : Cum se instalează Minecraft?

Vrei să începi o aventură cu Minecraft? Iată un ghid pentru a instala jocul. 

Primul lucru de care aveți nevoie este același joc. Înainte de a cumpăra, verificați versiunea de testare. Demonstrarea Minecraft Aici. Apoi creați un cont pe Minecraft.net. Versiunea completă a jocului poate fi descărcată din cont.mojang.Com / mine. Dacă aveți probleme cu începerea descărcării, schimbați browserul dvs. la Firefox sau Chrome. Producătorul a observat probleme sporadice cu site-ul web pe Internet Explorer, astfel încât acest browser nu este recomandat. 

După descărcarea instalatorului, executați-l și urmați indicațiile. Instalarea ar trebui să dureze câteva momente. Jocul este imediat gata să ruleze. 

După pornirea Minecraft, introduceți detaliile contului dvs. (Autentificare sau e-mail și parolă). Apoi jocul va descărca automat fișierele necesare pentru a rula. Dacă există o problemă cu începutul, Asigurați-vă că aveți un Java instalat. Puteți face acest lucru utilizând un instrument de verificare a software-ului Java disponibil la adresa www.Java.Com / pl / download / instalat8.JSP 

Java poate fi descărcat de la // Java.COM / PL /. În timpul instalării, este propusă instalarea de bare de instrumente suplimentare pentru browser - merită deselectați această opțiune. 

Jocul ar trebui să funcționeze fără probleme dacă aveți o nouă versiune de Java și să contabilizați pentru Minecraft instalat.net. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu