Principal » Internet » Cum se instalează și configurează Skype pe Android

Cum se instalează și configurează Skype pe Android

Internet : Cum se instalează și configurează Skype pe Android

Skype este în prezent cel mai popular, gratuit Internet Communicator. El folosește oamenii din întreaga lume. Este perfect ca un instrument atunci când conduceți conversații cu prietenii, precum și în timpul afacerilor, adesea multiplayer videoconferințe video. Funcțiile sale de bază includ, printre altele - chat text, voce, chat apel video și abilitatea de a efectua apeluri telefonice. Chiar acum nu avem acces la un computer care să folosească apeluri gratuite Skype. Doar aveți un tabletă smartphone sau Android și o conexiune activă la internet. Dacă nu ați avut nici un contact cu Skype încă și doriți să îl utilizați sau sunteți interesant cum funcționează acest program pe dispozitivele mobile, vă recomandăm să citiți următorul ghid din care veți învăța pas cu pas cum să instalați și să configurați Skype Pe smartphone-ul dvs. Android.

În primul rând, executați conexiunea la Internet pe telefonul smartphone (WiFi sau un pachet de date furnizat de operator) și de la nivelul intrărilor de browser web mobil AICI.

După ce faceți clic pe Descarca Vom fi mutați la următoarea pagină unde vom descărca gratuit Skype Pe dispozitivul nostru (urmați instrucțiunile care apar pe ecran.

De asemenea, puteți selecta telefonul din meniul principal Google Play Shop și acolo în caseta de căutare pentru a intra în Skype. Lista programelor din care vom alege mai întâi va apărea. Vom fi transferați automat în pagina de aplicare unde trebuie să selectați butonul Instalare. După confirmarea intenției instalării, programul este descărcat automat. După câteva ori o duzină de secunde, ne întoarcem la meniul principal al telefonului nostru, unde găsim pictograma aplicației Skype.

    

Faceți clic pe el ceea ce inițiază programul de pornire a programului. Când suntem în meniul principal, avem ocazia să vă conectați la contul dvs Skype sau creați unul nou. Dacă avem un cont, introduceți doar Conectați-vă și parola (sau conectați-vă prin Microsoft Cont) și gata! Avem un skype complet configurat cu o listă de contacte. Aceeași operație nu este diferită de cea a acestei practici, computere cunoscute. Meniul arată foarte asemănător și este extrem de intuitiv de utilizat. Mai mult, programul din versiunea mobilă este de asemenea disponibil în poloneză.

  

Dacă vrem să folosim Skype pentru prima dată Creați un cont (centura din partea de jos a ecranului). După ce faceți clic pe acesta, vom trece automat la formularul care trebuie completat (autentificare, parolă și date personale). După verificarea lor, este creat nostru nou cont Skype.

Rămâne doar să găsiți prieteni și să vă bucurați de apeluri gratuite cu oameni din întreaga lume!

Recomandat
Lasă Un Comentariu