Principal » Internet » Cum să instalați și să utilizați Facebook pe Android

Cum să instalați și să utilizați Facebook pe Android

Internet : Cum să instalați și să utilizați Facebook pe Android

Facebook este unul dintre cele mai populare site-uri de socializare din lume și, cu siguranță, cel mai popular în Polonia. Uneori se întâmplă că este dificil să se desprindă de la robinetul calculatorului doar datorită "Fejsa ". Dacă ați fi întotdeauna la curent cu ceea ce se întâmplă cu prietenii dvs., publicați o clipă în urmă sau spuneți-mi să-i cunosc pe ceilalți unde veți găsi acum că aveți o astfel de posibilitate. Acest lucru se datorează aplicației oficiale Facebook create pentru proprietarii dispozitivelor mobile Android.

Cum să instalați?

Nimic mai ușor. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în telefonul dvs. smartphone la Magazinul Google Și în motorul de căutare (Magnifier în colțul din dreapta sus) Plasați Facebook. Va apărea o listă cu aplicațiile disponibile. Suntem interesați de acest prim. Faceți clic pe o pictogramă albastră cu o literă F. Vom fi transferați automat la pagina de aplicare (acest lucru este clar complet gratuit). Acum, în colțul din dreapta sus, faceți clic pe Instalare. Dacă unii dintre voi ați instalat deja Facebook pe telefon acest telefon Google va vedea pictograma Actualizați. Aceasta înseamnă că puteți actualiza Facebook la cea mai recentă versiune.

 

După alegerea Instalare și confirmarea permisiunilor va începe descărcarea și instalarea automată. La urma urmei, vom notifica mesajul relevant.

 

Odată ce am instalat deja Facebook pe telefonul nostru, intrăm meniu principal și faceți clic pe o pictogramă albastră de la F. O pictogramă albastră de fundal și de încărcare va apărea cu ochii noștri. În prezent, aplicația este configurată. După câteva secunde, întreaga ne va cere să dea adresa e-mail și parola Facebook. Introducem și de acum încolo ne putem bucura de o versiune mobilă a acestui site popular de rețele sociale.

 

Meniul principal oferă o interfață foarte similară pentru acest lucru cunoscut din versiunea de calculator.Am un zid popular 'A, și pe pictogramele de bară superioară, adică opțiuni specifice. Și astfel căutând din stânga:

- Un meniu derulant care oferă acces la funcții de personalizare și căutare,

- Prietenii icon,

- Mesaj pictograma,

- Icon de notificare,

- și extrem de pe pictograma potrivită.

 

Meniul dezvoltat (prima pictogramă stânga) ne oferă acces la motorul de căutare / fanpage de prieteni 'y / locații. De asemenea, vă permite să reveniți la știri și să sari direct la prietenii și mesajele dvs. După derularea meniului, ochii noștri vor fi eliberați, unde, ca în cazul unei versiuni staționare, putem schimba toate opțiunile legate de securitate, parolele, accesul la profilul nostru sau pentru a citi reglementările complete de service.

  

Suport pentru toate funcțiile este extrem de simplu și la doar câteva momente pentru a face cunoștință cu acțiunea. De acum înainte, puteți avea Facebook întotdeauna cu dvs. și bucurați-vă de toate posibilitățile sale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu