Principal » Internet » Cum se instalează Google Chrome pe Android

Cum se instalează Google Chrome pe Android

Internet : Cum se instalează Google Chrome pe Android

Android este un sistem de operare creat de popular în primul rând pentru dispozitive mobile (smartphone-uri și tablete). Datorită utilizatorilor "deschidere", au capacitatea de a instala mai multe aplicații și jocuri interesante. Printre acestea sunt, de asemenea, browsere web alternative. Dorind să navigheze rețeaua utilizând telefonul smartphone, nu suntem condamnați să utilizați browserul implicit. Există numeroase omologii interesanți cunoscuți din PC-urile de programe din rețea. Printre ei, vom găsi, printre altele, Google Chrome. Mai jos veți găsi un ghid scurt că, în câțiva pași, arată pictorial cum să instalați rapid Chrome pe un dispozitiv Android. La început, totuși, asigurați-vă că smartphone-ul nostru este compatibil cu cea mai recentă versiune a browserului. Acest sistem necesită o versiune 4.0 sau mai nou.

Pentru a verifica versiunea sistemului de operare, deschideți meniul Aplicații, De unde alegem Setări, și apoi Informații despre telefon. După ce apare următorul meniu, faceți clic pe Informații despre software. Aici, chiar în vârf, ar trebui să vedem numărul versiunii sistemului nostru de operare.

Instalare

Când ne asigurăm că sistemul nostru este de cel puțin Android 4.0. Mergem la instalare Google Chrome. Din meniul Aplicații Pe smartphone-ul / comprimatul nostru alegem Play Store. Amintiți-vă că trebuie să avem o conexiune la Internet (cel mai bine este să utilizați rețeaua Wi-Fi la domiciliu). După încărcarea pagina principală a magazinului, măsurăm pictograma lupă în colțul din dreapta sus al ecranului și introduceți Google Chrome. După un moment, ar trebui să vedem rezultatele căutării. În primul loc există un browser. Apasa pe el.

Acum ar trebui să alegeți numai Instalare și urmați instrucțiunile de pe ecran care confirmă toate anchetele. După câteva momente, ne putem bucura de un nou browser rapid, pe care îl găsim în meniul Aplicații. Întregul proces nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute.

    

Există, de asemenea, o modalitate alternativă de instalare a unui browser Google Chrome pe un dispozitiv mobil. De data aceasta, prin intermediul unui PC. Aici introducem pagina de redare.Google.Com și conectați-vă la noi Conturi Google (Același am înregistrat pe dispozitivul nostru mobil).

Apoi, în fereastra de căutare, introduceți Google Chrome și urmați același lucru ca în cazul descris anterior:

- Din lista de căutare, alegem programul interesat de noi (Google Chrome),

- Faceți clic pe Install,

- Opțional, selectăm dispozitivul pe care va fi instalat browserul dacă avem mai multe dispozitive Android atribuite unui singur cont Google,

- Confirmăm selecția și gata.

Google Chrome va fi instalat pe telefonul smartphone / tabletă de îndată ce acesta se va conecta la Internet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu