Principal » Internet » Cum se instalează Flash Player pe Android

Cum se instalează Flash Player pe Android

Internet : Cum se instalează Flash Player pe Android

De ceva timp, pluginul Adobe Flash Player, din păcate, nu este disponibil oficial pentru dispozitivele mobile Android. Imediat după anunțarea acestor informații, utilizatorii de telefoane inteligente și comprimate cu un robot verde au fost într-un șoc mare, deoarece o mare parte a site-urilor web continuă cu succes (diferite tipuri de portaluri video, jocuri de browser etc.). Următorul ghid pas cu pas va prezenta modul în care putem instala acest plug-in și vă bucurați de flash chiar și pe cele mai recente dispozitive Android.

Instalare

Pentru a putea instala pluginul Flash Player, faceți câțiva pași devreme. Datorită faptului că nu mai este disponibil prin Google Play Store, va trebui să activăm dispozitivul dvs. să instaleze aplicații din așa-numitul. Eșantioane de surse. Pentru a face acest lucru, selectați în meniul principal Setări, Următorul SECURITATE Și acolo selectăm opțiunea Surse necunoscute.

  

Următorul pas este de a descărca fișierul APK potrivit pe care îl veți găsi AICI. După descărcare, ne mutăm pe cardul SD. În acest scop, este mai bine să utilizați un manager de fișiere și să instalați (de asemenea, utilizând managerul de fișiere). După o instalare de succes, deschidem un browser web (de exemplu, Google Chrome) și mergeți la setările sale. Acum marcați opțiunea Flash Player. Gata. De acum înainte, ne putem bucura de posibilitatea de a utiliza Flash pe smartphone-ul sau tableta noastră.

Atenţie!

Această metodă nu funcționează cu dispozitive Android versiunea 4.4 Kitkat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu