Principal » Internet » Cum se instalează Firefox pe Android

Cum se instalează Firefox pe Android

Internet : Cum se instalează Firefox pe Android

Sistemul Android oferă utilizatorului oportunități uriașe. Dispozitivele cu Software Google înlocuiesc foarte des computerele portabile, consolele de jocuri și playere multimedia. Tabletele și smartphone-urile Android sunt, de asemenea, utilizate pentru a răsfoi site-urile web. Ce se întâmplă dacă browserul de sistem propus de Google nu răspunde și am dori să o schimbăm la cel la care suntem obișnuiți? Nimic greu! Mai jos este un ghid scurt, nu numai pentru utilizatorii Android începători, care vă vor sugera cât de repede instalați browserul Firefox în dispozitivul lor.

Cea mai nouă versiune Firefox Îndeplinește toate cerințele stabilite înainte de browser. Este rapid, ușor de utilizat, nu ia o mulțime de spațiu și are multe opțiuni interesante care se vor întâmpla în fiecare zi (salvarea paginilor în fișiere PDF, capacitatea de a instala diferite tipuri de pluginuri etc.). Puteți citi mai mult în larg în lista noastră de browsere pentru Android. (// procesor.PL / Noutăți / Android-Ranking-Best-Browsere-Online

De la inceput...

Dacă doriți să utilizați Firefox Pe tableta noastră sau telefonul dvs. smartphone, ar trebui să mergeți la site Firefox.Com / M și alegeți opțiunea de descărcare (butonul verde).

După selectarea opțiunilor menționate, vom fi transferați automat în magazin Google Play, Unde trebuie să facem clic pe buton Instalare Situat în colțul din dreapta sus al ecranului. După acceptarea instalării, începe descărcarea automată a browserului și instalarea acestuia. Amintiți-vă, totuși, că este mai bine să realizați activitățile descrise fiind conectate la rețea prin WiFi. Utilizarea Internetului prin pachetele de date operator pot implica costuri suplimentare.

La urma urmei, vom fi anunțați prin mesajul potrivit că browserul Firefox A fost descărcat corect și instalat corect. Acum introduceți doar meniul smartphone-ului nostru și alegeți o pictogramă recent creată. Întregul proces durează doar câteva minute și vă permite să vă bucurați de o serie de caracteristici noi oferite de produs Mozilla.

Recomandat
Lasă Un Comentariu