Principal » Software » Cum se instalează imprimanta?

Cum se instalează imprimanta?

Software  : Cum se instalează imprimanta?

În prezent, instalarea de echipamente noi, spre deosebire de situația dinainte, nu este cea mai mică problemă. Noile sisteme de operare sunt echipate cu drivere, iar în majoritatea cazurilor după conectare, putem începe configurația preliminară a echipamentului. În plus, avem în general drivere disponibile, astfel încât instalarea NP. Imprimanta nu ar trebui să fie o problemă.
În cele mai multe cazuri, o nouă imprimantă, producătorul atașează manualul de utilizare sau driverele de pe un CD / DVD. De obicei, pur și simplu conectați echipamentul la computer utilizând un cablu USB și apoi instalați driverele de pe disc. După acest proces, putem merge la configurația inițială a dispozitivului. Dacă dorim să conectăm imprimanta fără fir, mai întâi trebuie să instalăm driverele incluse pe disc și apoi să urmați instrucțiunile de pe ecran. În mod tipic, ultimul proces de conectare a imprimantei la computer este efectuat din meniul imprimantei - Căutați o rețea de domiciliu, introduceți parola și conectați dispozitivul cu un computer.

Uneori producătorii nu se alătură hardware-ului șoferului, dar le oferă întotdeauna pagina dvs. de pornire. Pentru a descărca driverele, mergeți la pagina de pornire a dispozitivului (Canon, HP, Frate etc.), apoi căutați departamentul de descărcare a fișierelor, apoi introduceți modelul imprimantei. Dacă aveți de-a face cu un model mai vechi, instalarea automată de la nivelul sistemului poate fi problematică, motiv pentru care merită să aveți grijă de driverele corespunzătoare. De asemenea, le putem căuta în motorul de căutare Google introducând modelul exact al imprimantei.

Recomandat
Lasă Un Comentariu