Principal » Software » Cum se instalează DirectX?

Cum se instalează DirectX?

Software  : Cum se instalează DirectX?

Jucători activi care petrec câteva ore în fiecare zi cu jocul lor preferat Subiectul bibliotecilor DirectX știu pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, dacă cineva este un jucător începător și vrea să joace un nou joc, conceptul de DirectX poate fi străin. Deci, cum să instalați DirectX, astfel încât cele mai recente jocuri au început fără o problemă?
Desigur, lichiditatea și calitatea graficelor depind în principal de parametrii calculatorului, dar cele mai recente titluri fără cele mai recente biblioteci DirectX pot să nu funcționeze corect. Apropo, Microsoft DirectX este atașat la sistemul de operare Windows și este componenta integrală. DirectX poate fi actualizat utilizând ultimul pachet de servicii sau alte actualizări utilizând Windows Update. Cele mai recente biblioteci pot fi descărcate de la rețea, inclusiv departamentul nostru Biblioteci multimedia și codecs.
Înainte de a merge la instalare, acesta este în valoare de verificare ce versiune DirectX funcționează pe un anumit sistem de operare.
DirectX 11.2 - Windows 8.1 Previzualizare, Windows RT 8.1 Previzualizare și Windows Server 2012 R2 Previzualizare.
DirectX 11.1 - Windows 8, Windows RT și Windows Server 2012, Windows 7 cu Service Pack 1 (SP1) și Windows Server 2008 R2 cu SP1 cu actualizarea 2470838 instalată.
DirectX 11.0 - Windows 7 și Windows Server 2008 R2, Windows Vista Service Pack 2 (SP2) și Windows Server 2008 SP2 Actualizare instalată cu 971644 sau 971512.
DirectX 10.1 - Windows Vista cu SP1 sau versiune mai nouă și Windows Server 2008 sau versiune mai nouă.
DirectX 10.0 - Windows Vista.
DirectX 9.0c - Windows XP cu SP2 sau versiune mai nouă, ediția Windows XP X64 cu SP1 sau versiune mai nouă și Windows Server 2003 cu SP1 sau versiune mai nouă.
Pentru a instala DirectX, descărcați-l de la Microsoft sau Departamentul nostru Biblioteci multimedia și codecs (de exemplu. DirectX 10). După descărcarea, faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului din fișierul descărcat, apoi selectați locația în care vor fi plasate toate fișierele. După o perioadă de timp În locația selectată, toate fișierele vor apărea - faceți clic pe butonul din stânga al fișierului Dxsetup.executabil.

Apoi urmați doar etapele instalatorului și după instalare, reporniți computerul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu