Principal » Internet » Cum să instalați ceva pe Android?

Cum să instalați ceva pe Android?

Internet : Cum să instalați ceva pe Android?

Sistemul de operare Android oferă oportunități excelente. Smartphone-urile cu un robot verde la bord în afara funcțiilor de bază ale telefoanelor mai vechi oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca și de a instala diferite tipuri de jocuri și programe. Cu toate acestea, dacă am dori să instalăm ceva care nu este direct de la magazinul Google Play și de pe discul computerului? Este posibil. Cu toate acestea, trebuie să respectăm instrucțiunile pe care le prezentăm mai târziu în text.

La început, merită adăugat că instalarea fișierelor APK (o astfel de extensie are jocuri și programe pe Android) nu necesită înrădăcinarea dispozitivului nostru, astfel încât să nu pierdem garanția producătorului. Pentru a pregăti un smartphone sau tabletă pentru a instala un fișier, începeți cu modificarea setărilor telefonului. Intrăm Setări > Securitate Și marcați fereastra Surse necunoscute. Acest lucru ne va permite să instalăm jocuri și aplicații nu numai de la magazinul Google Play, dar și pe discul computerului.

Un alt pas pentru a descărca un manager de fișiere. Există multe programe gratuite de acest tip. Cu toate acestea, vă recomandăm Manager de fișiere - El ia puțin spațiu și este un serviciu banal. 

Acum, dispozitivul nostru este gata să instaleze fișiere APK. Pentru a instala, trebuie să ne rupem fișierul pentru cartea de memorie a telefonului nostru (de ex. Prin conectarea la un cablu USB la un computer și copierea într-un director de pe cardul SD). După copierea fișierului, deconectăm telefonul de la computer și porniți managerul de fișiere. Găsim un fișier copiat anterior pe cardul SD și faceți clic pe el. Acum, un mesaj ar trebui să apară informându-ne despre dorința de a instala aplicația dintr-o sursă neîncrezătoare. Confirmați făcând clic pe OK. Instalarea are loc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu