Principal » Internet » Cum se instalează Android pe un PC

Cum se instalează Android pe un PC

Internet : Cum se instalează Android pe un PC

Android - în prezent unul dintre cele două, lângă IOS, cele mai populare sisteme de operare mobile. Atât telefoanele inteligente, cât și tabletele cu Google Syogle sunt din ce în ce mai frecvent rolul dispozitivelor versatile, în multe domenii ale vieții, înlocuind adesea computerele tradiționale, laptop-urile, telefoanele sau chiar și consolele de jocuri portabile. Mai mult, acest sistem este disponibil și pe televizoare (așa-numitele. Televizor inteligent). Datorită acestui fapt, pe ecranul LCD de 42 inch, putem verifica e-mail, pâine prăjită în rețea, sau viziona videoclipuri muzicale de pe YouTube, fără a fi nevoie să conectați dispozitive suplimentare. Despre simplitatea service-ului și a vitezei operațiunii Android, milioane de utilizatori din întreaga lume au găsit deja. Probabil mulți dintre voi ați întrebat dacă ar fi posibil să instalați Android pe un computer tipic PC (astfel de staționare și laptop). Următorul text va demonstra că acest lucru este posibil! Noi incepem...

Întreaga operațiune nu este foarte complicată, deși necesită ceva timp. La început, trebuie să dotăm un pachet special de instalare care a fost pregătit de creatorii Android. Aceasta este așa-numita. Android SDK. Totul nu ocupă o mulțime de spațiu pe disc și descărcând literalmente câteva secunde. Vom avea grijă de versiunea pentru sistem Windows. În plus față de ea, alegem și versiuni pentru MacOS și Linux.

Procesul de instalare

Întregul proces de instalare arată inițial standard - în mod similar cu o serie de alte programe. Utilizatorul trebuie să urmeze instrucțiunile de pe ecran. Mai jos este un exemplu al instalării Android SDK și configurarea mediului Android pentru PCTA "plasat " pe un sistem de operare pe 32 de biți Windows XP. Cu toate acestea, întregul arată foarte asemănător cu Windows Vista și Windows 7. La început, este demn de menționat un detaliu important - Android SDK-ul ar trebui să fie instalat în directorul ales de noi pe orice disc. Cu toate acestea, acest nume nu poate conține Caractere și spații poloneze, Deoarece ar putea provoca greșeli în timpul utilizării.

Odată ce suntem capabili să trecem prin întregul proces de instalare, urmând instrucțiunile afișate, mergem la început și primele sarcini de configurare. În primul rând - decidem pe care versiunea de Android ar dori să o instaleze. Cel mai vechi, care este încă susținut de aproape toate disponibile pe jocurile și aplicațiile Google Play și, în același timp, cele mai stabile Android 2.1 API7. Mai jos sunt configurația acestei versiuni de mai jos.

Mergem la dreapta Marcaje (Android 2.1) Și am ales toate pachetele disponibile. Apoi faceți clic pe buton Instalați pachetele Și așteptăm câteva momente. Acum ei urmează despachetarea și instalarea. Între timp, ei vor fi adresați de mai multe ori pentru a confirma dorința de a instala un pachet dat, întotdeauna un selector da.

Când reușim să instalăm corect versiunea corectă a sistemului și toate pachetele necesare, mergem la o configurație mai detaliată. ÎN Fereastra de programare Alegem opțiunea Nou, și în câmp Nume Dăm numele (de exemplu, Jammalinowski). Următorul pas este alegerea opțiunilor Ţintă și marcarea versiunii Android instalate acolo (în acest caz 2.1). La sfârșit, am stabilit valoarea în domeniu mărimea. Acesta este un spațiu pe disc pe care vrem să-l cheltuim pe sistemul Android. Pentru siguranță, putem introduce 10GIBS. Lăsăm restul opțiunii neschimbate.

În acest fel, am reușit să instalăm și să configuram sistemul Google Android pe discul PC-ului nostru cu Windows. Acum reporniți numai echipamentul și gata!

Recomandat
Lasă Un Comentariu