Principal » Gaming » Cum să începeți să jucați wow?

Cum să începeți să jucați wow?

Gaming  : Cum să începeți să jucați wow?

World of Warcraft Timp de mulți ani a existat un joc disponibil numai după cumpărarea unei versiuni complete și a unei taxe lunare de abonament. Din fericire, Blizzard Entertainment a pregătit o variantă pentru persoanele care doresc să înceapă să joace wow fără a suporta taxe.

World of Warcraft Este disponibil în versiunea de încercare - creați doar un cont în luptă.Net și descărcați un client care vă permite să începeți să vă distrați.

Versiunea de încercare se numește World of Warcraft Starter Edition și, pe lângă începerea jocului și a continua până la 20 de nivel de experiență. Datorită acestui fapt, veți putea verifica mecanica gameplay-ului, veți termina o serie de căutări și să vă familiarizați cu mulți alți jucători. Începând să se distreze la Ediția Starter, trebuie să se bazeze pe faptul că jucătorul unui abonament non-profolving are unele limitări m.în. În ceea ce privește câștigarea experienței sau a banilor.

Cum să începeți să jucați wow? Descarca World of Warcraft Starter Edition. Aceasta este o oportunitate excelentă de a verifica jocul fără a avea taxe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu