Principal » Gaming » Cum să începeți să jucați lumea rezervoarelor?

Cum să începeți să jucați lumea rezervoarelor?

Gaming  : Cum să începeți să jucați lumea rezervoarelor?

Lumea tancurilor Lovitura răsturnată în lumea jocurilor online. Cu modelul gratuit de redat, se poate verifica comanda unui rezervor. Jocul a devenit extrem de popular, au existat milioane de jucători, dar acest lucru a crescut nivelul de dificultate al jocului. Cum să începeți să jucați lumea rezervoarelor pentru a nu duplica greșelile de bază?

Tancuri

În lumea rezervoarelor rezervoarele sunt împărțite în categorii:

Ușoară

Cu siguranță rezervoare blindate, nu descendente tunuri mari. Imperfecțiunile sale se compun pentru mobilitate. Ele sunt rapide. În timpul luptei trebuie să fiți în mod constant în mișcare, dar câteodată trebuie să așteptați până când rezervoarele inamice sunt mai mari Brani. Rezervoarele de lumină sunt bune pentru o recunoaștere, dar trebuie să-ți dai capul. Nu merită împinge "pe hura ".

Mediu

Cele mai populare tancuri din cel de-al doilea război mondial. Acesta este T-34 sovietic pentru ei. Rezervoare din această categorie diferă în mai mulți parametri (armura, tun, viteza), precum și sarcini. 

Tancuri grele

Excelent blindat, echipat cu lucrări puternice, dar cel mai adesea destul de liber. Ele pot fi folosite pentru a proteja baza sau rupe linia de apărare - toate dependente de tactici.

Distrugătoare de rezervoare

Jagdpanther sau alte distrugătoare de rezervoare stau în al doilea rând. Ei nu atacă împreună cu rezervoarele medii sau grele. Ele sunt ascunse în păduri, în spatele clădirilor și așteaptă victima lor. Datorită departamentului puternic și camuflajului bun, pot cere o mulțime de daune.

Artilerie

Prin controlul artileriei autopropulsate, trebuie să păstrați suficient pentru a face foc și sperând că vătămarea adversarilor de la distanță. Autopropulsată lucrări sunt cele mai eficiente în cazul în care cooperează cu tancuri ușoare care, datorită lor de inventar, informații despre aranjamentul da oponenților. 

Iată câteva sfaturi de bază în timpul jocului:

1. Verificați exact tipurile de rezervoare și după selectarea unui tip specific, mutați-vă în jurul câmpului de luptă, conform cerințelor acestei tactici. Atenție la puterea armura și lucrările de tip. Utilizați-vă punctele forte. Dacă sunteți un distrugător de rezervoare, nu încercați să cercați pe hartă ca un rezervor de dimensiuni medii. Găsiți un loc convenabil și așteptați inamicul.

2. Înainte de luptă, verificați tipurile de tancuri pe care adversarii o au. Anterior, citiți-le slab și punctele forte.

3. În timpul luptei, urmăriți mini și reacționați la situațiile pe care le observă. Suport și cereți sprijin. World of Tanks este un joc de echipa, cu toate că un jucător mare poate înclina balanța victoriei de partea lui. 

4. Nu blocați rezervoarele altor jucători din echipă.

5. Contactați pe alți jucători. Să le informeze despre mișcările lor, să propună operațiuni comune. 

6. Invest Smart Money în echipament. Este de remarcat creșterea vitezei de reparare și de vizibilitate dacă pentru a reduce timpul de direcționare. Combustibilul nu ar trebui să lipsească, astfel încât rezervoarele suplimentare sunt inutile. 

7. Merită să investești în echipaj, dar nu trebuie să cheltui bani reali.  Încercați să vă petreceți aurul la echipajul rezervorului, pe care îl veți juca mult și nu câteva bătălii.

În cele din urmă, citiți întregul ghid pregătit de creatori: // worldoftx.EU / PL / Conținut / Ghid / Newcomers-Ghid.

Recomandat
Lasă Un Comentariu